donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRover met mes probeert politieman te beroven en wordt geschoten in buik

Rover met mes probeert politieman te beroven en wordt geschoten in buik

-

Does Travel - naar Suriname

 
Een 38-jarige rover die afgelopen nacht gewapend met een mes een majoor van politie in Suriname probeerde te beroven, is daarbij neergeschoten. Dit gebeurde rond 01.00u nabij de kruising van de A.L. Waaldijkstraat en Eugene Albert Gesselstraat (Hoogestraat) in Paramaribo. 

Volgens de politieman bevond hij zich op voormeld kruispunt waar er een evenement gaande was. Op een gegeven moment liep de majoor naar een afgelegen plek om te urineren. Bij die gelegenheid kwam de verdachte gewapend met een mes op hem af en eiste geld en sieraden van de politieman, die in burger was.

De desbetreffende politieman die lid is van het Regio Bijstand Team Midden, zou volgens zijn verklaring zijn dienstwapen hebben getrokken. Daarmee schoot hij gericht op de rover en raakte hem in zijn buikstreek.

De verdachte zag kans te vluchten. Op bovengenoemde kruising werd de verdachte door omstanders aangetroffen. De Surinaamse politie werd gealarmeerd die een ambulance inschakelde.
 
De gewonde verdachte R.R. werd daarna door een ingeschakelde ambulance vervoerd  naar de Spoedeisende Hulp van Academisch Ziekenhuis. Vernomen wordt dat hij onder politiebewaking in het ziekenhuis is opgenomen.

De politie van bureau Nieuwe Haven heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Gewoon dood laten bloeden, want mr: M. Nibte is toch
    al rijk en populair genoeg! Dus zij hoeft deze klojo niet
    te verdedigen. Als Chan deze soort ” Kunu,s ” laat elimineren
    is Su binnen 3 jaar, een vrij land zonder ”Kunu,s!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Politie is onze beste kameraad zou je denken. Stel dat hij geen blaffer bij zich had, dan fa. Die wijk staat bekend als ondro gron/gangster/druga wijk. Overdag is het soms onveilig.
    Alleen in het donker dan zoek je om problemen. Dus de enige optie is je goed bewapenen en bij eventuele calamiteit…loes yu blaffie,


    Maak melding
  3. Beste lezers; dit is wat ik eerder in een post van me bedoelde. Het lijkt wel als of velen met niets anders bezig zijn in Suriname dan gelegenheden afwachten om te beroven. Die man ging plassen en dat zag men al als schoonkans om toe te slaan. Sterker nog ik begin te denken dat men het ziet als of die agent het heeft uitgelokt dus mocht die rover hem beroven. Want de agent had beter moeten weten dat het verboden is in het donker te plassen. Helaas voor Suriname maar heel veel mensen denken zo. Agenten die moeten werken denken dat ze de politie voertuig mogen gebruiken om te demonstreren en vullen de tank op kosten van de staat. Als we even de tijd nemen zien we dat een aantal mensen zo onredelijk bezig zijn en noemen dat actie voeren. Ik denk aan bij voor beeld een vrouw die had een paar jongemannen op laten leiden voor hun mulo diploma om in de politie dienst te gaan. De jongens behaalden hun diploma ( heel goed gedaan mevrouw ) maar hadden de leeftijd nog niet om in dienst te gaan en bovendien had de politie meer als genoeg sollicitanten met de nodige eisen maar de vrouw vond dat de staat haar jongens toch moest nemen en voor meer personeel zorgen om de jongens in dienst te nemen. En zo zijn veel mensen bezig. We draaien een beetje door in Suriname. Mijn bedoeling is alleen om sommige mensen wakker te schudden want anders redden we het niet. Ik ga maar niet opnoemen in welke lagen van de bevolking voorkomt anders wordt mijn post misschien weer niet geplaats.


    gemodereerd
  4. Wanneer gaat de “korpschef” zijn manschappen, in Suriname noemen jullie dat ‘mindere’ opdracht geven achter deze rovers aan te gaan? Het zou een mooie opdracht zijn voor die getatoeëerde baviaan.


    Maak melding
  5. Hij had hem moeten afmaken. Hoe minder rovers hoe beter voor het land en vooruitgang. Goed gedaan agent. Als elke agent 1 roofrat zou neerschieten dan hadden we al een veel beter en schoon land. Een soort etnische rovers zuivering.


    Maak melding
  6. Zelfs agenten die wild plassen worden niet bespaard. Jammer dat er een ambulance nodig was. Poesa zou een beter alternatief zijn. Wanneer gaan de vakbondsleiders beroofd worden?


    Maak melding
  7. Goedzo!! Er moeten meer politie in burgerkleding overal zijn zodat rovers hun proberen te overvallen en mogen van mij zonder proces een kogel krijgen door hun hoofd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES