vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFranse vrouw valt dood neer na opnemen geld bij wisselkantoor

Franse vrouw valt dood neer na opnemen geld bij wisselkantoor

-

Does Travel - naar Suriname

Een 69-jarige vrouw met de Franse nationaliteit is dinsdagmiddag dood neergevallen voor een geldwisselkantoor in Suriname.

Volgens de Surinaamse politie had de vrouw kort daarvoor geld opgenomen bij het wisselkantoor aan de Waterkant. Ze liep uit het kantoor, zeeg plotseling neer en vertoonde geen teken van leven.

De politie van bureau Centrum kreeg de melding binnen en ging ter plaatse voor onderzoek. Ook werden een ambulance en arts ingeschakeld.

Volgens de ingeschakelde arts die de dood officieel had vastgesteld, kreeg de vrouw een ademstilstand door een vermoedelijke hartaanval. Op het lijk werden geen tekenen van misdrijf waargenomen.

Het lichaam van de vrouw werd door een uitvaartbedrijf afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Nee Rami als de man met de seis toeslaat dan is het gebeurt, maar wij die nog niet aan de beurt zijn gaan er van alles bij verzinnen. Moge haar ziel in vrede rusten. ++++


    Maak melding
  2. Helemaal niet zo heel erg verwonderlijk, dat ze waarschijnlijk een acute hartstilstand kreeg toen ze de geringe tegenwaarde bemerkte in de vrijwel waardeloze Surinaamse SRD´s ten opzichte van haar solide euro´s………..

    Eigenlijk een hele zware straf van de Almachtige om in Surimaribo dood neer te moeten vallen……Suriname is namelijk niet bepaald een land waar iemand dood wil worden gevonden……


    Maak melding
  3. Zielig verhaal ze kon beter een arts bezoeken dan de wisselkantoor voor valuta.@xavier ….. niet zo negatief over mijn vaderland. Je komt zeker uit een dikke koude natte hol en niet uit suriname.


    Maak melding
  4. Sandra,
    Waarom moet je altijd zo schelden?…..ook al ben je het niet eens met mij, je kunt toch op een normale, fatsoenlijke en vooral volwassen manier kenbaar maken dat je mijn mening niet deelt????……overigens CHAPEAU voor jou..!!!….het is de allereerste keer, dat je geen seksueel getinte opmerking naar me hebt gemaakt……
    Trouwens, waar ik vandaan kom, is het gedurende 8 á 9 maanden van het jaar uiterst aangenaam weer terwijl wij jaarlijks slechts gedurende 3 á 4 maanden maximaal, winter hebben……dus hetgeen je suggereert “een dikke koude natte hol”, slaat als die bekende tang op het even bekende varken!!!!!…….
    Overigens is het helemaal niet zo bijzonder en beslist niet positief heden ten dagen, om uit Suriname te komen……dit mede gelet op het super slechte imago dat Suriname internationaal heeft op het gebied van o.a. vanwege door INTERPOL gezochte regeringsleiders (ex-president als ook de huidige VP), voortvluchtige minister van Financiën, veroordeelde ex- governor v/d CBS, corruptie en drugsdoorvoer door o.a. politici etc……..en ik kan hier zeker over meepraten aangezien ik vanwege mijn beroep, gedurende elke 6 weken ongeveer 28 tot 30 verschillende landen bezoek……
    Dus Sandra, hou je voor je eigen imago, voortaan liever iets meer gedeisd…..


    Maak melding
  5. Ach @xavier je zit ergens heel lekker hoog en droog in je paradijs daarom schrijft je zo onaardig over mij en suriname enz. Probeer volgende keer in te leven in mensen vanuit je paradijs.


    Maak melding
  6. Sandra,
    Je hebt het deze keer héél goed geraden……ik zit inderdaad (nogal) vaak lekker hoog en droog…😂😂😂…Ik zal je advies trouwens zeker ter harte nemen en in de toekomst bovendien proberen, om ook aardiger tegen je zijn…❤…..


    Maak melding
  7. @Xavier d’ Lorean ben jij soms de man van buitenlandse zaken ,meer bekend als de geldverslindende Ramdin? ?? en deze keer helemaal mee eens met Sandra.


    Maak melding
  8. Nee beste Surined,
    Ik ben zeker niet van Buitenlandse Zaken en ook geen Ramdin…….wat wel klopt is, dat ik heel vaak in het buitenland vertoef vanwege mijn beroep…….en ja, deze keer geef ik Sandra idd gelijk,….. communicatie is toch het meest ideale instrument om elkaar beter te leren kennen, of niet?


    Maak melding
  9. @Shila,

    In Ptatakondre vallen mensen die wat diepere inspanning leveren, zoals sporters, ook dood neer. Ze vertellen niet hoeveel Covid gevaccineerde mannen bezweken zijn in bed tijdens de botviering van hun lusten of van die van hun vrouw.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES