donderdag, mei 2, 2024
HomeNieuws uit SurinameThailand stelt full scholarship beschikbaar voor Surinaamse student

Thailand stelt full scholarship beschikbaar voor Surinaamse student

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft op vrijdag 3 november een full scholarship voor studie in het Koninkrijk Thailand in ontvangst genomen van de honorair consul van het land, Maurino Pansa, die eveneens de Chief Executive Officer (CEO) is van de Pansa Group of Companies.

Dit gebeurde tijdens een bezoek van de bewindsman aan de Pansa Machine Shop in het district Para. De honorair consul deed een beroep op de minister om erop toe te zien dat de scholarship goed wordt  benut.

De bewindsman vroeg Pansa om namens de Surinaamse regering dank over te brengen aan Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun (Rama X) van het Koninkrijk Thailand voor de full scholarship.

De minister beloofde alles in het werk te stellen om een Surinaamse student in 2024 voor studie te sturen naar Thailand. De honorair consul heeft aangegeven dat Suriname veel kan leren van Thailand vooral op het gebied van toerisme. Een sector die ook in Suriname naar grotere hoogte moet, aangezien de potentie daartoe aanwezig is.

Mac Andrew heeft op maandag 6 november de scholarship overhandigd aan de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Ik stel héél serieus voor om de huidige vp van Suriname, Brunswijk of de DNA parlementariër SAMPIE (oftewel mister “MARRRESJOUWSESS”)…😂😂😂😂…..officieel voor te dragen voor deze full scholarship voor studie in het Koninkrijk Thailand……
    Allebei ontberen zij iedere vorm van (basis)educatie waardoor de latente domheid van dit tweetal, steeds weer de boventoon voert………..in het geval de keuze echter op Brunswijk mocht vallen, is de republiek Suriname bovendien “AUTOMATISCH” vele jaren “VERLOST” van deze inmiddels veroordeelde drugscrimineel met een werkelijk jaloersmakende cv van o.a.: bankrover, verkrachter, moordenaar, manipulator, notoire geweldenaar, (grond c.q. goudconcessie) rover en (kwik) milieuvervuiler……
    Zeg nou zelf, mensen…….zou dit niet een perfecte “WIN-WIN” situatie zijn voor zowel het totale volk en het land Suriname???


    Maak melding
  2. Bouterse en studeren????…….zeker nu hij 78 jaar oud is en figuurlijk reeds met anderhalve been in zijn graf staat…???…..pls, be realistic…!!!…heeft hij in zijn jonge jaren trouwens nooit gedaan dus waarom zou hij dat nu wel doen?……bovendien is Bouterse net als HÉÉL VEEL SURINAMERS met name uit de Afro hoek, iemand die een bloedhekel heeft aan alles en IEDEREEN die WÈL GESTUDEERD heeft en daardoor vele malen hoger op de maatschappelijk ladder is komen te staan dan hij/zij zelf…..de overbekende Surinaamse “KRABBEN MENTALITEIT” oftewel “IK NIET, DAN JIJ OOK NIET”…….het stelen en het zich oneigenlijk toe eigenen van andermans eigendommen en bezittingen, spreekt deze PROLEET veel meer aan dan hard werken en/of studeren…….


    Maak melding
  3. Om in Thailand te zien waarom de toerisme daar zo massaal is hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Ik kom er zeer graag nu. De mensen zijn daar zeeeer vriendelijk en betrouwbaar. Ze zien toeristen als een soort god. En ze weten hoe ze met toeristen moeten omgaan. Overal waar je komt verwelkomen ze je op een zeer overdreven vriendelijke manier wat we in Su niet gewend zijn. Toeristen worden hier beschermd. De meeste landen hebben geen visum nodig, dit maakt het extra aantrekkelijk.

    MAAR HET ALLER ALLER BELANGRIJKSTE GEEN ROOFOVERVALLEN OP TOERISTEN. S’NACHTS KAN JE OVERAL VEILIG LOPEN. Dit is het belangrijkste punt waardoor de toerisme en economie niet echt zal lopen in Suriname helaas. Rovers, friends and family komen sterk op voor elkaar en geven zeer graag andere groepen de schuld.

    Mijn advies is om studenten te sturen naar landen die niet zo lang geleden zeer arm waren en nu zeer rijk geworden zijn. vb. Singapore, Maleisie, Dubai, Qatar, Kuwait enz.enz. En daar leren wat voor disciplines, voorwaarden er nodig zijn om ook zo te kunnen worden en dit ook in Suriname te kunnen toepassen. Ik ben wel bang dat het nooit zal gebeuren gezien de strenge regels en zware straffen.,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES