donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan overvallen en mishandeld na bezoek bank; bijkans 80.000 USD buitgemaakt

Man overvallen en mishandeld na bezoek bank; bijkans 80.000 USD buitgemaakt

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben maandagmorgen rond 11.00u een 40-jarige man overvallen aan de Johan Bodegravenlaan in Suriname. Ze maakten een bedrag van bijkans 80.000 USD buit.

Vernomen wordt dat het slachtoffer V.K. naar een bank was waar hij het geld opnam. Daarna is hij naar de dokter geweest op voormeld adres.

Het slachtoffer liep naar zijn auto en werd plotseling door vier mannen overvallen en beroofd van zijn tas.

Hij werd daarbij meerdere keren op het hoofd geslagen, waardoor het slachtoffer diverse barstwonden heeft opgelopen. K. werd met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De criminelen zijn na de daad weggereden in twee verschillende auto’s. De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
  1. ik wist niet dat je als gewone burger in één keer 80.000 USD, van welke in Suriname operetende bank ook, kan kichten..En welke Surinamer, die geen bodyguards en volgautos ter beschikking heeft, gaat in deze tijd met 80.000 USD òp zak rondtippelen door Paramaribo?


    gemodereerd
  2. Naar de bank gaan, 80.000 USD opnemen en daarna met het geld naar je huisarts gaan. Klinkt goed, maar is ook dom. Mag je tegenwoordig in een keer 80.000 USD opnemen? Was dit bedrag van te voren bij de bank gereserveerd. Wie is de TIP gever bij de bank?


    Maak melding
  3. Je loopt vandaag aan de dag toch niet met zoveel geld op straat.
    Uiteraard kunnen criminelen niet ruiken.
    Dus de gouden TIP gever(ster) bij de bank???
    Of in de hand gewerkt?
    Geen medelijden met zulke figuren hoe a-sociaal het ook moge klinken.
    Je hoort ziet elke dag en toch yu tranga yesie mi pa !


    Maak melding
  4. bij welke bank kan je zoveel opnemen?
    en dan zonder beveiliging lopen?
    zelfs bewaking van banken zijn niet te vertrouwen
    deze hele torie stinkt van alle kanten


    gemodereerd
  5. Alleen nog in achtergestelde landen als Suriname gaat men nog 80.000 cash opnemen. Geen medelijden mee hebben in het land waar criminelen vrij spel hebben. Deze man dacht hij is in Dubai a woeleh..? Laten ze Xavier de volgende keer loeren als hij uit zn kelder komt, die heeft dan wel een skere Toyota, maar heeft dringend wat creoolse stompen nodig.😎


    Maak melding
  6. Sorry Hans oh. Maar als je met dingens komt zoals iemand zijn toyota gestolen moet worden of creoolse stompen nodig dan zeg ik Hans je hebt een creoolse lul nodig


    Maak melding
  7. @ Hans Oh jij zielig stuk vreten waar bemoei jij je mee. Je maakt het Surinaamse volk steeds voor dom uit en het land een achterlijke en achtergestelde land. Waarom lees je de stukken op Wtk en reageer je blijf lekker weg en ga je bemoeien met al die voedselbanken in jouw land. Jammer dat Wtk al jou beledigingen naar volk en land niet inzien en blokkeren. 😈😈😈😈😈


    Maak melding
  8. Whaaa Surined wordt boos omdat hij in een land woont met achtergestelden. Niet boos worden op de realiteit gab.. ok weet je wat jij je zin. Je woont in een land met extreem hooggeschoolden en alleen maar intelligente mensen die goed weten te rijden in het verkeer…nou blij? Zielepoot je haat ook stiekem negers net als xavier he


    gemodereerd
  9. Rami rams… Die HEB ik al breng je dochter voor me laat me haar wijzen. En van Xavier mag ook komen


    gemodereerd
  10. Surined emotioneel wijfje.. jij MOET een vrouw zijn. Ik lees niks vanjje wanneer die Xavier alleen maar racisme verspreid, dus je zal het met hem eens zijn he. En wat niet in je straatje past mag wel geblokkeerd worden in he. Typisch Surinaams hypocriet gedrag


    Maak melding
  11. Hans. je hebt het zo te lezen zwaar de laatste tijd. Mijn advies aan jou is dan ook om al dan niet tijdelijk de site niet te bezoeken. Neem je rust ga wandelen en als je tv kijkt kijk dan alleen naar comedy.
    Sterkte, geef niet oop blijf vertrouwen houwen


    gemodereerd
  12. Heeft veel van Inside Job vd Bank
    Alle medewerkers van deze bank die op de hoogte waren van dit bedrag van $80.000,- die het slachtoffer V.K. zou worden opgenomen moeten door de politie stevig aan de tand worden gevoeld.

    Naaste personen in de omgeving vh slachtoffer
    Ook moeten bij de slachtoffer worden nagegaan wie in zijn naaste omgeving hiervan op de hoogte was., rich

    De opname camera in de straten van het PD goed bestuderen en te zien wie de daders waren en na de daad weg gingen, welke voertuigen, kleur vd voertuigen, welke richting, hoeveel criminelen, overstappen op andere plaatsen in andere voertuig/en, kleding, etniciteit/en, lengte, soort haar, enz

    Sterkte aan het slachtoffer en dat de zonen van Hermandad de criminelen heel snel oppakken, de buit terug gevonden wordt, en aan het slachtoffer gegeven wordt, ze veroordeeld worden door de rechter vd rechtbank en in de gevangenis worden opgesloten, de buit ter eo voorgoed uitschakelen.

    De US-dollars, hebben allemaal een nummers, naast hun waarde, deze moeten bij de bank bekend zijn, hoeveel van elk en de waarde en deze moeten daarom ook gevolg kunnen worden, waar ze worden uitgegeven en in omloop worden gebracht, welke personen. Hiermee kan dit ook leiden naar de daders.


    gemodereerd
  13. Niet te begrijpen.!!!!.. Je haalt 80.000 usd van de bank, dat het nog mogelijk is in Su dat je zoveel geld in 1 keer mag opnemen. Vervolgens ben je nog zo dom…of stoer hoe je het wilt zien, om dat geld in de auto te laten en naar de dokter te gaan in een land waar er elke dag 10 tallen roofovervallen plaats vind. “Dong no abie dresie”…het blijft triest in Su!!! Nogmaals Suriname is een rovershol….


    Maak melding
  14. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

    Man overvallen en mishandeld na bezoek bank; bijkans 80.000 USD buitgemaakt.

    Dus geen 80.000 SRD maar 80.000 USD.

    Het is gewoon een INSIDE JOB vanuit de BANK.
    En wie was eventueel op de hoogte, dat het (slachtoffer) eerst naar de BANK zou gaan, om dit bedrag te gaan ophalen?

    Ze bekijken het verder met hun onderzoek naar de (daders).


    Maak melding
  15. In Nederland is het niet meer mogelijk 80.000 usd of euro op te nemen, als je het hebt. Misschien onder bepaalde voorwaarden. Maar je wordt direct verdacht van witwassen.
    De criminelen hadden of geluk of voorkennis.


    Maak melding
  16. Eigen schuld, hij was op een verkeerd adres. Moest eigenlijk naar het PCS. Wie rijdt nou rond met zo’n bedrag in z’n auto? Cashbetalingen zijn tegenwoordig uit den boze. Politie, bankpersoneel flink aan de tand voelen, telefoons in beslag nemen en ook camerabeelden bekijken.


    Maak melding
  17. Deze man kon natuurlijk het geld niet via de bank overboeken naar Holland of VS
    dus hij dacht dan smokkel ik het via Zanderij


    gemodereerd
  18. Inplaats dat men met oplossing komen zijn bezig elkaar te vernederen / verwijten met achterlijk domme aan & opmerkingen.
    Zo hoort het niet SRANANG MANG.
    WAKE UP and try to solve the probleem thats the SOLUTION 🧠☝️🇸🇷🤷


    Maak melding
  19. Galbal
    het zou zomaar kunnen wat jij schrijft. Douane moet vooral deze mannen “in pak” mannen “met opleiding checken en niet alleen de man die zich vreemd gedraagd


    gemodereerd
  20. Toch erg dat je maar 10000srd bij de bank mag lichten en iem .wel80000us mag nemen .daar zie je al name and faces politiek in Su en u mag het weten de tipgever(s)is iemand van de bank zelf….inside job..de Politie moet eerst onderzoek doen bij de bank en via daaruit komen ze te weten wie derest van de daders zijn..


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES