zaterdag, mei 4, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan plotseling onwel op straat en komt te overlijden

Man plotseling onwel op straat en komt te overlijden

-

Does Travel - naar Suriname

Op de hoek van de Toekomstweg en de Voetbalstraat in Suriname is een man aan het begin van de avond plotseling komen te overlijden.

Volgens een ooggetuige liep de man rond 18.00u over de Voetbalstraat richting Toekomstweg. Op de kruising aangekomen kwam de man te vallen. Hij werd ondersteund door een omstander en werd op een stoel gezet voor pand nummer 1.

De politie van Livorno werd gealarmeerd die op haar beurt een ambulance inschakelde. Toen de ambulancedienst ter plaatse arriveerde bleek dat de man geen teken van leven vertoonde.

De overige instanties werden in stelling gebracht in verband met het verdere onderzoek. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Vreselijk wat er gebeurt.
    Mensen kunnen niet naar de dokter geen of slechte voeding, stress.
    Waarheen met Sur??
    De vloek zit in hun eifeltoren.


    gemodereerd
  2. Takroe daar komen ze nu pas achter ouwe. Als je commentaar van die extremist WAT las tijdens cojona en van anderen dan weet je hoeveel mensen stonden achter het nemen van een prik en hoeveel kritiek men op je had als je dat liever niet deed.. het interesseert niemand waarom zoveel mensen ineens doodvallen op straat


    gemodereerd
  3. Dit is al de zoveelste plotselinge dood van vrij jonge mensen in Suriname. Gewoon “deng soema ei dede in na film”. Rara waar zal het aan liggen??


    Maak melding
  4. Visie
    Voeding? Ethanol? Kijk naar Kees van der Spek in Bali, hoe een 18 jarige jongen plotseling dood was.
    Henkes, de racist zal vast en zeker niet kijken, want vd Spek is blank


    gemodereerd
  5. Waterkant, hierbij een welgemeend advies.
    Wordt het geen tijd dat overeenkomstig uw policy de commentaren worden gemodereerd? Het loopt de laatste tijd de spuigaten uit. Allerlei niet terzake doende commentaren worden geplaatst. Natuurlijk geldt: eenieder z’n mening, maar laat dat dan zijn met inachtneming van de bestaande regels.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES