zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoodgereden bromfietser is 41-jarige Jason

Doodgereden bromfietser is 41-jarige Jason

-

Does Travel - naar Suriname

De bromfietser die zondagochtend om het leven kwam nadat hij door zwarte Toyota Rocco (foto) werd geschept op de Oost-Westverbinding in Suriname, is de 41-jarige in Guyana geboren Jason Lyte.

Kort voor de aanrijding reed de pick-up bestuurder over bovengenoemde weg, komende vanuit de richting van Nickerie en gaande richting Paramaribo. Lyte stond ter hoogte van kilometer 74 met zijn bromfiets langs de weg stil en was in gesprek met een man.

Toen de autobestuurder dichtbij kilometer 74 genaderd was, beschreef Lyte plotseling een rechtse bocht over de weg met de bedoeling om weer richting Nickerie op te rijden.

Hij werd op dat moment aangereden door de aankomende pick-up bestuurder, die daarna doorreed.

Lyte kwam met zijn bromfiets op de berm langs de weg terecht en is ter plaatse komen te overlijden. De 52-jarige pick-up bestuurder S.K. heeft zich niet veel later gemeld bij de Surinaamse politie. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig rijbewijs dat is ingevorderd.

De pick-up die behoorlijk beschadigd is (foto), is in beslag genomen. De politie van Calcutta is belast met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Dat goedkoop productievoertuig Toyota is een echte zwakke auto en wordt voor de hoofdprijs verkocht in landen als Suriname. Het Wil een jasje dragen van een mercedes maar het blijft een toyota.. Deze merken auto’s zie vooral in afrikaanse landen trouwens, waar van alles kan worden gedumpd.


    Maak melding
  2. Wat deze leeghoofd in deze context wenst te verkondigen, is mij een VOLSTREKT RAADSEL……wat heeft het merk van dit voertuig in hemelsnaam met dit onderwerp te maken……..

    Blijkbaar heeft ook deze typische ongeletterde DEBIEL helemaal niets te doen uiteraard m.u.v. stelen, roven, inbreken, liegen bedriegen, verkrachten en constante onzin uitkramen met zijn immer gore en vooral oliedomme grote waffel……..

    Ik raad hem sterk aan om eerstens een héél eenvoudige cursus algemene ontwikkeling (uiteraard niveau Surimaribo!!!😂😂😂) te volgen en daarna een EERLIJKE betaalde baan te zoeken……..productie komt zoals genoegzaam bekend is, helemaal niet voor in jullie vocabulaire…….wees daarom heel erg blij met de Hindoestaanse broeders en zusters die er sinds jaar en dag nog altijd voor zorgen, dat ook het allerlaagste soort waar ook deze zoveelste nietsnut een schoolvoorbeeld van is, dagelijks nog te vreten heeft……

    Zulke nutteloze figuren zijn feitelijk dus veel beter af dan hun altijd stinkende stamsoorten in donker Afrika waar ze permanent te maken hebben met ziekten, epidemieën en vooral hongersnoden aangezien ze zelf helemaal niets kunnen en willen behalve steeds hun zwarte klauwen ophouden bij buitenlanders….😂😂😂😂😂…….


    Maak melding
  3. Hans OH moet nodig een coronaprik toegediend krijgen want z’n bovenkamer hapert..
    Trouwens, kan me niet voorstellen dat Surinaamse ouders hun kind de naam Hans geven (of het moet een boeroe zijn) dus is deze Hans getrouwd met een Surinaamse, vandaar z’n verbondenheid met Suriname.


    Maak melding
  4. Xavier rijdt zeker een Toyota 😂😂😂😂😂… jij ziet zeker de schade niet die dat brommertje heeft aangericht op dat grote voertuig. Verbannen die voertuigen vooral die mark x eindigt altijd in goten. Niemand stuurt mensen om op een brom te gaan rijden in het levensgevaarlijke land waar geen enkele fiets normaal kan rijden. Die prik mag je aan WAT geven of in je reet steken bosagentje


    Maak melding
  5. Die zogenaamde “HANS” blijkt in werkelijkheid slechts nutteloos en zwaar gefrustreerd ongedierte te zijn van het allerlaagste soort en derhalve geenszins de moeite waard om verder op te reageren.
    En uiteraard voel ik en ben ik ook, héél ver verheven boven alle ONGEDIERTE inclusief jij als moordend domme en dus totaal nutteloos stuk vreten……je bent het typische voorbeeld van al die personen in Suriname, die er voor zorgen dat er nooit sprake kan komen van vormen van maatschappelijke vooruitgang…….YOU´RE JUST A VERY LOW LIFE CREEP…😝😝😝!!!…was jouw soort na de afschaffing van de slavernij, voorgoed teruggestuurd naar jullie stinkende holen in donker Afrika!…..Suriname zou anno 2023 in dat geval, voor eenieder een waar paradijs zijn!!!


    Maak melding
  6. Heb je die domme Xavier weer, deen of ander behaarde holbewoner die iets tegen zwarte mensen heeft. Zulke mensen schuilen in hun kelder en als ze buiten zijn verstoppen ze hun ware aard en lachen stiekem met creolen mee als de echte laffe bange schijterds die ze zijn. Ze pakken jou en je vrouw lelijke neanderthaler of de hebben je moeder al gepakt zeker dat je zo boos bent. Elk geval vanachter je scherm ben je een echte superheld 😁😁 sukkeltje


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES