zaterdag, mei 4, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPakittow roept activisten en ontevreden VHP’ers, ABOP’ers en NDP’ers op om actie...

Pakittow roept activisten en ontevreden VHP’ers, ABOP’ers en NDP’ers op om actie te ondersteunen

-

Does Travel - naar Suriname

Activist en politicus Stephano ‘Pakittow’ Biervliet ondersteunt de strijd van de C-47, CLO, de veiligheids- en ziekenhuisbonden om de nieuwe BTW-wet rechtvaardiger te maken.

De vakorganisaties hebben vrijdag tijdens een alv in het CLO-gebouw afgesproken dat alle lidbonden dinsdag hun achterban zullen informeren over deze strijd, waarna zij woensdag weer bijeen zullen komen. De locatie van deze bijeenkomst wordt vooralsnog een geheim gehouden.

Pakittow is vandaag ook gaan luisteren naar het besluit van deze vakorganisaties. “Het is best wel een beetje te laat, want ik had ze allang gewaarschuwd”, zei de activist tegenover D-TV. Desondanks vindt hij het een geweldig initiatief van deze vakorganisaties en doet hij daarom een oproep aan alle Surinamers, waaronder ook activisten en ontevreden VHP’ers, ABOP’ers en NDP’ers op om deze actie te gaan ondersteunen.

“Het is nu of nooit. Ifi unu no feti gi a kondre, dan unu musu ready gi den verhoging”, aldus de activist.

De organisator van de uit de hand gelopen protestactie van 17 februari zegt dat hij niet rustig zal zitten vanwege de strafzaak die tegen hem loopt. Alleen vindt hij het wel jammer dat de vakbeweging nu pas acties onderneemt.

“Waarom moest de benzine zo hoog zijn? Waarom niet eerder? Maar liever te laat dan nooit. Ik heb Surinamers achter me. Er zijn mensen die geld vreten van deze regering en ook interne mensen die met schaapskleren naar voren komen”, aldus Pakkitow.

De activist voerde aan de huidige situatie in het land al lang te hebben voorspeld. Zo stelt hij dat de valutawisselkoers voor een US dollar op een gegeven moment op 55 SRD gesteld zal worden vanwege de voorwaarden in het IMF-programma. Ook de grondconversie, welke per 1 november is ingegaan, is naar zijn zeggen alleen in het voordeel van de mensen in de politiek. “Het moet dus onmiddellijk teruggedraaid worden”, aldus Pakkitow.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
  1. pakitow pakitow. ik ben benieuwd wat jij zou doen als je regeermacht had. ik geloof niet dat je zoooo demokratisch zou zijn. je lijkt me echt een kleine diktator in schaapskleren die de anarchie die je nu predikt beslist niet zou aksepteren. nu ben je een media geil mannetje. onder het voormalig militair bewind zou je beslist al je tanden kwijt zijn .


    Maak melding
  2. Pakikaw roept op?
    De verkiezingen naderen en hij is geen activist meer maar politicus, dus daar begint hij al met z’n blablabla.
    Z’n oud collega activist sibra is ook geen activist meer, maar noemt zich nu warrior. Wie volgt?


    Maak melding
  3. Ach, het gaat niets worden met deze slappe vakbondsmensen. Santokhi gaat ze omkopen met een portie tjaumin moksmeti.


    gemodereerd
  4. Pakikaw, benzine is wereld wijd duurder geworden. In Nederland betaald men ongeveer € 2.15 omgerekend in SRD is 83,85. In het buitenland heeft niet alle huishouding een auto. In de meeste landen werken beide partners behalve in Suriname. Suriname heeft één van de meest luie bevolkingen, recent rapport van de World Health Organization (WHO). De vakbond leiders en activisten houden bepaalde groep mensen dom. Zo gaat een land economisch nooit vooruit. De meeste vakbond leiders en activisten hebben een luie gene. Hoeveel chinees, hindoestaans of javaanse vakbond/ activisten zijn er in Suriname. Bijna overal in de wereld betaald men BTW.


    Maak melding
  5. Pakitow,soso ka leg je uit,je had gewaarschuwd???who the fuck ben jij dat je had gewaarschuwd?iedereen weet dat als je moet bezuinigen dat je dan een beetje zwaar gaat krijgen,is een feit ja dat deze klootzak die nu president is zijn smoel nooit had moeten opendoen om te zeggen dat hij 200 dagen nodig had om het goed te maken maar dat neemt niet weg dat de paarse rovers deze ellende hebben achtergelaten voor ONS,nu pas voelt men de gevolgen en dan nog heb je idioten die nog achter deze ratten lopen,ik vraag mij af hoe stom je kan zijn?wat voor een politicus ben jij eigenlijk


    gemodereerd
  6. Parakito, heb je niks anders te doen dan steeds in de picture te willen komen? Get a real life. Wiens belang ga je behartigen? Niet de mijne, wasting time. Neem sibrano en Makoe mee en hou een stree djompo contest bij bosje brug.


    Maak melding
  7. Ik vraag me af welk koranti Pakpak itow leest, want gezien zijn opmerkingen leest hij alleen faya pepre nieuws van de Mofo Koranti.

    Ganesh vroeg aan Pakkitow wat hij kan vertellen over macro economie, waarop hij antwoordde dat een ieder zijn eigen prijs bepaalt onder de markt dus IMF komt niet bepalen voor welke prijs Marco moet verkopen.

    Neem het voorbeeld van Maisha Neus mi boi en wordt reporter voor Donkey TV expres. Dan ben je dus behalve activist, politicus ook nog eens reporter.


    Maak melding
  8. C47 zit niet op ene Pakito te wachten om het volk op te roepen. Hij weet dat als hij dat op eigen kracht doet, geen hond zal zijn die achter zijn kont aan zal lopen, dus dan maar via de vakbonden. Het Sur. volk is niet dom, ze hebben geleerd uit het verleden. Blijkbaar is hij blijven hangen in het verleden en heeft daaruit niets en dan ook niets geleerd. Weet je wat deze domoor moet doen? Rustig afwachten tot mei 2025, bivakkeren in NIS en de gang van zaken rond de telling van stembiljetten in de gaten houden. Dat zal zeer gewaardeerd worden.


    Maak melding
  9. Pakjetouw kan beter een symposium starten over welke gen ervoor zorgt dat een bepaalde groep uitblinkt in gewelddadige criminaliteit.
    Daarmee dient hij die groep veel beter.


    Maak melding
  10. vakbonden als jullie pakittow toe laten dan zal hij het roer overnemen en dan krijgen we een herhaling van 17 februari , willen jullie dat vakbonden , maar reken erop dat er dan keihard wordt opgetreden , en dan zijn jullie medeschuldig , en ons land suriname zal in een isolement raken , geen een land zal nog zaken met suriname doen , en export en import zal verdwijnen , willen jullie dat vakbonden


    gemodereerd
  11. Paki, goed geprobeerd om je te profileren via de vakbond. Anders zelfde lot Sribi-yano Pi, die slaapt en droomt in hongerstaking te gaan. Dus Paki & Pikee beginnen jullie snel iets op touw te zetten. 2025 ai push kong.


    Maak melding
  12. Het kan mijn inziens twee kanten opgaan.Enerzijds worden Santokhi en zijn veiligheidsadviseurs nerveus van Pakkitow omdat er stront in de lucht gaat zweven. Anderzijds lacht Santokhi in zijn bolle kop omdat hij de vakbondsleiders heeft getrakteerd op tjauw min aan de Anton Dragtenweg. Deze vakbondsleider gaan inbinden omdat Santokhi hen kan chanteren. Hij heeft immers lange broekzakken.De broekzakken van Santokhi zijn diep hetgeen betekent dat hij veel geld heeft om mensen om te kopen en/of om de tuin te leiden.


    Maak melding
  13. Sibrano,Pique.pony,Debby en Robg zijn ooo een radio en tv station begonnen .
    The flying monkey tv express
    Ook bekent als flying monkey van didibri.


    Maak melding
  14. Pakitow ga werken jongen, je lult achter andermans portemonnee; het is duidelijk je wilt subsidie om zgn “ het volk “( je zakken te vullen) te redden. Opo joe tingie bille , go wroko; genoeg werk voor handlangers/schoonmakers. Vraag hulp om een sollicitatiebrief te schrijven aan de vakbondsleiders ipv dom te ouwehoere ( zoals je baas dat de 10 jrn tot de bevrijding in 2020) deed


    Maak melding
  15. Jullie praten over het buitenland dat het benzine ook daar duur is,maar is niet waar,want Venezuela is het 85 cent us,dus doe je onderzoek,want er zijn meer landen met goedkope benzine,in Suriname wordt benzine ook geproduceerd,dus doen jullie je huiswerk,want benzine en heel wat meer kan. Goedkoper worden.maar ze hebben geld nodig om te werken en wij schijten,want we helpen ook betalen.


    gemodereerd
  16. @ Mango
    Pakittow zal nooit zijn tanden kwijt raken hij is een domme
    NDP,er. Zo niet de aller ”domste van allemaal”.
    @ Koeli na Sranangmangtoe

    Dat heb je heel goed gezien, Chan was toen te dom bezig om
    te bléren dat hij Su binnen 200 dagen uit het dal zou halen!
    Het land was (is)economisch naar de kloten geholpen, door DDB
    en zijn 40 ”Rovers”. En erger nog zijn domme aanhang zoals
    Prof. Dr.@ RobGay, beweert dat het niet zo is! Wat mij betreft
    verdiend @ RobG, ook een stevige glas Gramoxone deze vuile
    idioot! @ Bilam. Dat heb je goed geschreven, het moet een
    happening worden wat je opsomt, als deze 3 idioten zouden
    springen! ”Een Nationale feestdag moet het worden” dan zijn
    wij verlost van een paar kunu,s!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  17. Pak Kitow en meer van dit soort gajes is altijd wel te porren voor een actie. Ik snap hem wel
    hij krijgt betaald hiervoor en hoopt op een kleine broko dottie van de regering. win win
    helaas is het volk niet stom. wie zullen hem steunen dan? Nou figuren precies zoals hij.


    Maak melding
  18. Dèjà vu na Dèjà vu 4 november 2023 Bij 06:20
    Sibrano,Pique.pony,Debby en Robg zijn ooo een radio en tv station begonnen .
    The flying monkey tv express
    Ook bekent als flying monkey van didibri.@@
    D, we zoeken nog een bekwame manager, één die onpartijdig is (Btw, we hebben totaal geen moeite als later blijkt dat hij toch partijdig is), eentje die niet vies is om onze kont omhoog te likken, hahaha.


    Maak melding
  19. Volgens mij is het iedereen vrij in de politiek te gaan, ook voor Pakittow geldt dit. Dat niet iedereen om wat voor redenen dan ook het niet zien zitten is begrijpelijk. Voor Pakittow zal het niks uitmaken hij doet wat hij nodig acht. De oranje helden die hun njangmangs willen beschermen zullen hem met alle insinuaties, die als argumenten worden gebruikt, belachelijk willen maken. Een geluk voor Pakittow, ding man disie nô mag stem, dus Soso ka. Péch voor hem dat Pony zijn stem geeft aan een ander, voor de oranje helden, het is niet de NDP.

    Btw, waarom mag een man als Jogi, waarvan waarschijnlijke beschuldigingen bestaan wel voor politicus spelen, enzo. Pakittow, die alleen last heeft van insinuaties mag dan weer niet. Waarom mag samengewerkt worden met Brunswijk, terwijl het bekend is wat voor status deze familie heeft.

    Wie maakt zich hier op WKT onsterfelijk belachelijk, in geen geval Pakittow.


    Maak melding
  20. Lo heeft gelijk!

    Het valt op dat deze activist iedere keer als dibri voor het gerechtshof moet verschijnen, een protestactie plant.

    Blijkbaar wordt hij inderdaad betaald net als bepaalde figuren hiero.

    Zelfde tactiek: creëer rommel daags voor de zitting én
    zorg voor afleidingsmanoeuvres; inslaan op de vijand!

    Dit zijn revo- tactieken!


    Maak melding
  21. Hahaha @ pony is een opo goal voorzet van je.
    Jullie zoeken nog een bekwame manager.
    Adhin is een perfecte voor jullie, hij kan heel goed likken en slikken.dati yu lobi tog.🥳


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES