zaterdag, mei 4, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOxlade live in Suriname op zaterdag 23 december

Oxlade live in Suriname op zaterdag 23 december

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 23 december is de Nigeriaanse zanger en songwriter Oxlade live te zien in Suriname. In het @Live Entertainment Center in Paramaribo presenteert G.M.E.1 Oxlade – Ku Lo Sa – in concert with live band.

Hij staat er die dag niet alleen want ook La Rouge, Psycho met live band, Kimberly Ramirez & Pearl Ramos zijn die avond van de partij! Hosted by Chantal Cadogan.

Oxlade, wiens echte naam Ikuforiji Abdulrahman Olaitan is, werd geboren op 22 april 1997 in Lagos, Nigeria. Zijn muzikale reis begon al op jonge leeftijd, en hij heeft sindsdien gestaag aan zijn carrière gewerkt. Zijn muziekstijl omvat elementen van afrobeat, R&B en hiphop, wat heeft bijgedragen aan zijn groeiende populariteit over de hele wereld.

Met zijn opvallende stem en meeslepende teksten heeft hij een sterke aanwezigheid opgebouwd in de internationale muziekscène.

Een van de doorbraken voor Oxlade was zijn samenwerking met de befaamde Nigeriaanse artiest Davido op het nummer “Dun Dun” in 2018. Dit nummer ging viraal en hielp hem in de schijnwerpers te komen. Sindsdien heeft Oxlade talloze hits uitgebracht, waaronder “Away,” “O2,” en “Hold On.”

Zijn muziek heeft wereldwijd miljoenen streams verzameld en wordt gekenmerkt door zijn unieke stemgeluid en diepgaande teksten. Bekijk de flyer hieronder:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. @ Langa: ja sommigen hebben het motto: “ liever feesten en zelf op vakantie gaan, dan mijn kinderen te eten geven en daarnaast iets leuks te ondernemen”


    Maak melding
  2. Wie zijn de bezoekers van dit soort evenementen en optredens???
    Zeker niet de geletterde verstandige modale man.
    Het zijn de mensen die dagelijks klagen, de hand ophouden, wachten op voedsel bonnen van de overheid en pakketten uit Nederland. Ze willen helaas niet met hun handen wapperen om zelf de kost te verdienen. Ineens hebben ze wel geld om te gaan feesten en naar concerten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES