woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbraakpoging bij hoofdbureau politie Duisburglaan

Inbraakpoging bij hoofdbureau politie Duisburglaan

-

Does Travel - naar Suriname

Op het hoofdbureau van het Korps Politie Suriname te Duisburglaan is afgelopen weekend sprake geweest van een poging tot inbraak.

Het zou gaan om inbraak bij twee afdelingen. Vernomen wordt dat er is ingebroken op de afdeling Centrale Inspectie Orgaan (CIO) en Bedrijfsvoering.

Het is vooralsnog niet bekend wat er allemaal is weggenomen. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Bij een poging tot inbraak op het hoofdkwartier van de politie aan de Duisburglaan in het weekend van 27 tot en met 29 oktober 2023, zijn nog geen aanhoudingen verricht.

UPDATE: Het Korps Politie Suriname heeft laten weten dat uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de daders via de achterzijde van het gebouw, dat grenst aan het Saramaccakanaal toegang hebben verschaft tot het terrein.

Hierna hebben de verdachten de achterdeur van twee afdelingen geforceerd, maar konden niet verder naar binnen. De daders liepen zonder het kennelijk gewenste doel te hebben bereikt terug naar de schutting, plaatsten een op het terrein staande ton en een stoel waarop zij klommen ertegen en zetten over de schutting hun vluchtweg voort (foto onder).

De afdeling Forensische Opsporing werd eveneens ingeschakeld voor het technisch gedeelte van het onderzoek. Het onderzoek in deze zaak wordt door de politie van Flora voortgezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Inside tory dja, je wil me toch niet zeggen dat het bureau
    s,avond onbezet is ???

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Daarom een politie komt in mijn prive zaken bemoeien dan waarom bemoeien ze niet dat huurders die nieteens tot huurders zijn ,hun aanzeggen huur te betalen???? Maar ze kunnen wel aangeven nutsvoorziening moet de helft betaald worden,??.
    Ook mij. Huis en erf en mij aanzeggen ergens anders te gaan huren of inwonen …alle winkeliers die dupe worden moeten hun deuren sluiten .miek ding Pina


    Maak melding
  3. Hiermee geven de Sutinaamse criminelen te kennen dat ze het Surinaamse politieapparaat zien als een grote groep grappenmakers. En ik geef ze geen ongelijk; vaak hebben ze geen conditie, zijn ze te vet en hebben ze geen auto’s ter beschikking om, na de melding van een misdrijf of ongeval, uit te rijden.


    Maak melding
  4. Tip!!!
    Start het onderzoek door je EERSTENS intern te richten op het eigen personeel……..dit omdat het barst van de rotte appels binnen het korps!!!


    Maak melding
  5. Aiii dit is grappig. De Politie moet uitzoeken hoe het kan dat bij de Politie is ingebroken….
    Duidelijk bewijs van onkunde , waardeloosheid & corruptie van het apparaat.
    Ben benieuwd welke documenten zo hoognodig moesten verdwijnen?!


    gemodereerd
  6. Een tijdje terug hoorde ik Belfort nog zeggen dat het gebouw aan de Duisburglaan een grote bouwval is.Overal zijn er gaten in het plafond waardoor natuurelementen vrijspel hebben. Volgens mij moet het in een Hollandse varkensstal veel luxer zijn dat dit gebouw waar de korpschef gehuisvest moet zijn. Met het aantreden van Santokhi is de verloedering van de Surinaamse samenleving begonnen.Ik vraag me ook af waarom er geen camerabewaking in en rondom het gebouw is geïnstalleerd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES