dinsdag, mei 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameMakoe beweert dat broer minister Vorswijk tegen betaling stukken regelt

Makoe beweert dat broer minister Vorswijk tegen betaling stukken regelt

-

Does Travel - naar Suriname

Gordon Mac-Donald alias ‘Makoe’ beweert dat een broer van minister Dinotha Vorswijk van Grondbeleid en Bosbeheer in Suriname (GBB) zeker drie tot vier dagen per week op het ministerie zit om tegen betaling stukken van personen in orde te maken.

“Wil je jouw zaken heel snel behartigd hebben, dan dien jij een bepaald bedrag te betalen aan die meneer. En dan komen jouw stukken binnen een wip en een zucht in orde”, zei Makoe op Culturu TV.

Volgens de NDP’er is dit de reden waarom de ABOP weinig tegenstribbelt tegen de misstanden op GBB. “Omdat ze door willen gaan met hun grondroof”, aldus Makoe.

Volgens Mac-Donald is het steeds een klein groepje rondom vicepresident Ronnie Brunswijk die alles krijgt. “Zijn broer, familie, kinderen en bepaalde loyale aanhangers die alleen maar aan zichzelf denken. Mi pikin brada fu buskondre di no ab bun furu gudu, te nanga now den no luku den sma.

Ik hoop dat met deze onthulling er weer wat meer licht zal gaan schijnen op dat ministerie. Voor mijn part liever gisteren dan vandaag dat de minister vervangen wordt. Want het lijkt een vloek daar te zijn op het ministerie”, aldus de NDP’er.

Ook het besluit van ABOP-topper Stanley Betterson om zijn ontslag als directeur bij de Surinaamse Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) in te dienen, heeft naar zeggen van Makoe een dieper liggende oorzaak.

‘Omdat die meneer het met heel veel niet eens is. Maar u weet dat mensen niet altijd alles willen zeggen, omdat men bang is voor hun positie. Daarom heeft die meneer ervoor gekozen om terug te treden. Alleen om niet veel stof te doen opwaaien. Maar Suriname is klein”, aldus de NDP’er.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
  1. Meneer Makkoe heeft gesproken. Wanneer het tegendeel wordt beweerd heeft Makkoe een probleem, gesproken over laster. Kom met harde bewijzen, tay yu skin & raadpleeg jullie advocaat Kanhai, anders yu faya, mi kondre mang !


    Maak melding
  2. Makoe ik ben ook ndp’er.Er is maar 1 kapitein steun hem (chan) we gaan de vruchten plukken heb geduld iedereen


    gemodereerd
  3. Moeder koe voor president. Deze speciale paarse aanklager is zo deskundig op zoveel gebieden, dat hij de OPLOSSING is voor kapot Suriname. En het medium cult tv brengt de WAARHEID. President Makoe Duck.


    Maak melding
  4. Wat moet ik er nog aan toe voegen? Suriname is in armoede gestort door het soort dat op Makoe lijkt.
    Deze racist ziet de Hindoestanen het liefst gisteren dan vandaag naar India terugkeren want deze racist denkt dat zijn soort het land zou kunnen opbouwen. Toe, overtuig mij eerst racist uit Para.


    gemodereerd
  5. MaKoe volgen jullie billeman hebben jullie van je fouten geleerd.
    Ik denk het niet , want in jullie paarse woordenboek komt fouten niet voorweer
    En dan weer gewoon door gaan met zo’n fakenews .


    Maak melding
  6. Binnenkort verschijnt ” Makoe ” in een koto!
    Ik zou zeggen begin eerst te onderzoeken wat
    je eigen partij genoten doet, en dan lullen van
    een ander! Trouwens bijna alle ambtenaren in
    Su is te koop, ongeacht zijn / politieke kleur!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  7. Domme makoe probeert politiek te schoren zodat hij geplaatst wordt op de lijst van ndp en of dat lukt en of de ndp achterban hem geloofd is punt 2. We zullen zien want de meeste ndp achterban hebben in hun periode alleen maar gratis pakketje levensmiddelen ontvangen en of ze hun stem weer geven aan een gratis pakketje zullen we zien terwijl hun leider alle geld heeft gestolen voor de verkiezing van 2020. 270 miljoen srd weggesluisd en ndp achterban doet alsof ze t vergeten zijn? En niemand doet niks? Zie daar, allen een hoop stront bij elkaar.


    Maak melding
  8. Is goed dat dit naar buiten komt, want er wordt geroofd van het arme volk. Ze haten die Hans Oh reacties, want die pakt die racist loreantje Paris aan wtk meest favoriete persoon. Hier mag je schrijven over de haat naar het zwarte ras maar je mag gekke henkes geen hoereloper noemen die een hoer 1000 srd wil geven want 750 is te weinig. Mag je mensen die moeten betalen voor seks niet meer belachelijk maken? Elk geval Is het goed dat alle vuile was buiten wordt gehangen.. go Makoe maar fak NDP


    Maak melding
  9. Ai baya Makoe, of is hij gewoon een Bakroe. Hij kan gelijk hebben, dat ABOP bezig is met grondroof. Makoe/Bakroe, waar was je toen de NDP bezig was met grond en geldroof. Toen was je stil of blind, want jij Makoe/Bakroe heb ook van geprofiteerd. Nu sta je aan de zijkant, dang yu dé bari, taki, so so rotzooi. Als je een echte Surinamer bent meneer Makoe/Bakroe, geef alles terug wat je onrechtmatig heb ontvangen en gekregen toen NDP aan de macht was. Ik ben heel dichtbij jou, laat mij mijn mond niet echt open doen, anders wordt je echt een Stong Bakroe.


    Maak melding
  10. Nog steeds is er geen transparantie over de uitgifte van grond in de laatste 3, liever zelfs 15, jaar. Het volk heeft recht op transparantie. Recht om te weten aan wie gronden en concessies zijn uitgedeeld. Wie de NATUURLIJKE personen waren achter al die stichtingen, etc en liefst met vermelding van hun leeftijd en familie relaties!
    Het volk heeft recht dat crimineel handelen zwaar gestraft wordt en dat alle behaalde voordelen worden terug genomen! en alle criminelen met naam en toenaam bekend gemaakt worden!


    Maak melding
  11. Als men naar (A)social media kijkt, en men ziet en hoort Belfort/Pique/Bennie Miranda/Makoe/Dada/dodo en een paar andere imbecielen praten, zou men geneigd zijn te denken dat er geen welgestelde fatsoenlijke Creoolse mannen in Suriname te vinden zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES