vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGhetto Abra Broki belooft brutale 'Tony' hardhandig aan te pakken

Ghetto Abra Broki belooft brutale ‘Tony’ hardhandig aan te pakken

-

Does Travel - naar Suriname

Oud-bekende van het Korps Politie Suriname, Anthony, meer bekend als ‘Tony’ en ‘Ingi’ houdt maar niet op om verschillende burgers en functionarissen uit te schelden en bedreigen. 

Dagelijks maakt Tony video’s waarin hij personen flink uitscheldt en plaats die samen met hun foto’s op sociale media. Zelfs de president, first lady, ministers en politici moeten het ontgelden.

De politie heeft de man meerdere keren aangehouden en gewaarschuwd om dergelijk gedrag achterwege te laten, maar na enkele dagen is hij weer aan de gang.

Anthony woont te Abra Broki en vrijwel de hele buurt is niet te spreken over zijn ongewenst gedrag.

De ghetto vindt dat hij het te bont maakt, omdat hij zelfs kinderen, leerkrachten en bejaarden uitscheldt. Zij hebben beloofd hem hardhandig te zullen aanpakken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Dat Tony naar press en anderen uithaalt tot daar aan toe.
    Wanneer kinderen en ouderen het moeten ontgelden gaat dat vele kilometers verder. Ophouden en afblijven om kinderen en ouderen te molesteren

    TONY een verdwaalde Jap Japi in het nauw kan onverwachts bij jou langs komen op thee visite.

    Besef één ding, ogrie tranga mang free free kang…. tang piehhhhh!


    Maak melding
  2. Buurtbewoners letten jullie op de kids en ouderen. De rest moet de politie oplossen. Zet jezelf niet achter de tralies.
    Dit geval lijkt een PCS patient en er zijn geen medicijnen.
    Politie doet niets, is hun taak. Laten ze die sakasaka Tolud sturen.
    Dus mensen letten jullie op de onschuldigen maar politicie moeten hun klacht bij PG droppen.


    Maak melding
  3. Lijdt dit wezen soms aan een spraakstoornis..?….ik versta iig geen letter van datgene wat “het” uitkraamt……maar wat mij persoonlijk betreft, volstrekt niet de moeite, mijn tijd en mijn energie waard, om dit onaangepaste stuk verdriet te willen begrijpen……..


    Maak melding
  4. Omdat jij niet van het volk bent dus geen recht op spreken xaviertje. Jij kan niet Komen op de meeste plekken in Suriname want je bent van dat hoge nederlands en niemand Wil dat verstaan bakraboy. Maar voor de vertaling voor de holbewoner Xavier die geen surinaams begrijpt.. hij zegt dat je mati’s jogi en bee vieze mannetjes zijn. Kort en krachtig 🤣😭


    Maak melding
  5. In India hebben Modi en zijn gewapende knokploegen moeite met de vrijheid van meningsuiting. Hetzelfde verschijnsel zie je bij Santokhi en zijn VHP aanhang. Mijn inziens bestaat de zogenaamde knokploeg uit een aantal gefrustreerde VHP opgeleide projectielen.

    Wel frappant dat Anthony op Abra Broki woont waar de meerderheid van de bevolking in diepe armoede is weggezakt door het beleid van Satokhi.En volgens Waterkant is de buurt boos op Anthony. Waterkant blijft maar doorgaan met het verkondigen van leugens om Satokhi hoog te positioneren.

    Ik ben echter van mening dat Anthony de frustraties van de hele buurt vertolkt.Anthony is niet bang voor de Gestapo die Santokhi inzet om tegenstanders de mond te snoeren. De aanhang van Santokhi in de getto’s is naar een dieptepunt gezakt.In 2025 worden zij door het volk weggestemd. Hoera, hoera, hoera….


    Maak melding
  6. Vorige keer gaf ik aan dat ik voor een stuiver op de eerste rij zat maar nu zit ik goedkopen, dat kan allemaal in ons land Suriname. In mijn tijd als kleine jongen zette de onwetende leerkrachten sommige van ons in de domme rij. Men heeft ons toen al verpest. Even een vraagje tussen door: welke rij denken jullie dat de meeste van onze regeerders van toen en nu zaten? ) Wat zich met deze man afspeelt is een zaak voor een arts. Speciaal opgeleide arts maar mocht die hem niet te kunnen helpen omdat het een vloek is moet hij naar een gebedsgenezer een pastor let op; geen bonoeman. Wij moeten niet dom doen door eigen rechter te spelen al werden wij ook in de domme rij gezet. Mijn oma zei vroeger: je mag dom doen maar doe niet gek. Wij zijn het product van de domme rij van vroeger. De gene de het gemaakt hebben konden veel verder zijn maar omdat de docent zich meer met de domme rij bezig hield en dus minder tijd voor de slimmeriken had zijn zij minder ver gekomen dan zij moesten zijn. Laten we ons verstandig gedragen en ons nu bijscholen en dan bedoel ik ook onze regeerders. Groeten.


    Maak melding
  7. Niemand is dom geboren, wel dom gemaakt.

    Die Robg is nu in Suriname dicht bij zijn God didibri dus meneertje krijgt praatjes.
    Hij heeft wel een grote mond tegen de regering en ook tegen waterkant. Net.
    Het moet nu wel een keertje ophouden met zijn leugens en zijn fakenews.


    Maak melding
  8. Weten jullie nog. Verl. Keizerstraat was een gozer die de buurt het leven zuur maakte. Ba fedie see a mang tang piehhh té no.
    Siekie mang lai mi boi !
    Dus Tony look bung !!


    Maak melding
  9. Dèjà vu na Dèjà vu 20 oktober 2023 Bij 22:27
    Niemand is dom geboren, wel dom gemaakt.

    Die Robg is nu in Suriname dicht bij zijn God didibri dus meneertje krijgt praatjes.
    Hij heeft wel een grote mond tegen de regering en ook tegen waterkant. Net.
    Het moet nu wel een keertje ophouden met zijn leugens en zijn fakenews.

    robg is niet in suriname en zie zijn posting ,,, RobG 20 oktober 2023 Bij 13:44 ,, dat is hollandse tijd , denk je dat hij om 8 : 44 hier in suriname dat zal posten , lijkt onwaarschijnlijk , hij durft niet naar suriname te komen want hij is o zo bang voor mensen uit india , gelijk heeft hij , want tegen een massa mensen kan hij niet op , en zijn god heeft hem allang uitgekotst


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES