vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Felle brand in pand tegenover SOL Grandostraat

VIDEO: Felle brand in pand tegenover SOL Grandostraat

-

Does Travel - naar Suriname

Op moment van schrijven woedt er een felle brand in een pand tegenover pompstation SOL, op de hoek van de Kwattaweg en Grandostraat in Suriname.

Er is sprake van een enorme vlammenzee. Manschappen van de Surinaamse brandweer zijn met man en macht bezig het vuur onder controle te krijgen.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Nadere berichtgeving volgt. Filmpje:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Donder faya, de vloek van de regering. Het land is heet, de branden en problemen bij EBS.
    Ik hoop dat de vloek bij degenen gaan die de afgoderij nr Su hebben gebracht om de verkiezingen te winnen. Dit is niet normaal meer.


    Maak melding
  2. @Debby is het allemaal wel goed in die bovenkamer van jou. Jij lijkt ook iemand die men van alles wijs kan maken vooral als gaat om boze geesten, kunu ,voodoo en die boze geesten die Chan op jou heeft losgelaten.


    Maak melding
  3. @Debby. Let maar op. Zodra DIDIBRI achter slot en grendel verdwenen is over een paar weken, wordt de vloek of kunu die ons land nu volop teistert opgeheven. Veel minder verkeersdoden, geen onwillekeurige bosbranden meer, geen helikopters die uit containers vallen, geen doodsbenauwde temperaturen meer, regelmatige regenval, minder straatroof en moord, een gezondere economie, de langverwachte koersval noem maar op. Heb je het boek “de vloek van Didibri” nog niet gelezen? Daarin staat uitgebreid beschreven hoe de kunu in zijn werk gaat en hoe het opgeheven zal worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES