donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeervoudige dief (23) dankzij camerabeelden aangehouden

Meervoudige dief (23) dankzij camerabeelden aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 23-jarige verdachte S.D. die verdacht wordt van het plegen van een reeks van diefstallen in woningen, is op dinsdag 10 oktober door manschappen van RBT-Midden aangehouden.

Tijdens een buurtonderzoek werden camerabeelden bezichtigd en werd de verdachte in beeld gebracht.

De meervoudige dief ontving informatie van het vorenstaande en bedreigde in deze een politieambtenaar met de dood en vernieling van de camerabeelden.

De verdachte is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Recherche Midden Suriname is belast met het verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Er moeten snel strenge straffen worden ingevoerd. 23 jaar, een meervoudige dief en een politieambtenaar nota bene bedreigen met de dood. Dit moet stoppen en wel onmiddellijk. Deze idioot heeft nooit een bouwsteen verplaatst. Luilakken moeten flinke straffen krijgen en in de gevangenis (leren) werken voor hun dagelijks brood.


    Maak melding
  2. Fillia, wie zegt jou dat deze draaideurcrimineel nog nooit een bouwsteen heeft verplaatst en dat hij nog moet leren om te werken voor zijn dagelijks brood?
    VWB die steen, het kan ook een plank of dievenijzer zijn maar hij moet iets verplaatsen of onklaar maken om zn werk te kunnen doen. Hij moet immers dagelijks eten. Vraag het maar aan zn naasten en ze zullen allen getuigen dat het een goeie jongen is die niets kwaads in de zin heeft en goed voor zn moeder en kinderen zorgt. En nee ik ben er niet voor dat hij in het gevang iets moet leren want wat wil je? Dat hij een graad behaald in bv forensische opsporing?
    Nog even en hij wordt koning.


    Maak melding
  3. Wordt er ook nagegaan of hij goed bij zn hoofd is?? PCS hft GEEN medicijnen dus hoop halve gekken lopen zonder medicijnen buiten.
    Deze figuren doen wat op dat moment in hun kop komt


    Maak melding
  4. Zo misschien begrijpen jullie nu waarom de minister ze wil inzetten om trens te gaan schoonmaken. Hij mag dit niet zeggen, dus zegt hij maar het is goedkoper.
    werken luie donders, werken ipv stelen
    werken ipv vrouwen te verkrachten, werken ipv om op de hoek te gaan hangen en te krassen an je balzak, werken


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES