zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist negeert ambtelijk bevel en rijdt in op twee politieambtenaren

Automobilist negeert ambtelijk bevel en rijdt in op twee politieambtenaren

-

Does Travel - naar Suriname

Een automobilist is zondag door de Surinaamse politie aangehouden, nadat hij een ambtelijk bevel van de politie negeerde en inreed op twee politieambtenaren. Dit gebeurde op kruising gevormd door de Gompert- en de Jan Steenstraat in Paramaribo.

Inspecteur Milton Kensmil, hoofd PR-afdeling van het Korps Politie Suriname, bevestigt dit geval tegenover de redactie van Waterkant.Net. Hij zegt dat twee politieambtenaren van de Motor Surveillancedienst (MSD) bezig waren met een begeleiding.

Een politievouw dirigeerde de desbetreffende autobestuurder om naar de zijkant te gaan. De bestuurder negeerde het bevel en reed in op de politievrouw, maar ze wist een botsing te voorkomen.

Een politieman die ook op een motorfiets was, zag het geval en zette een achtervolging in. De autobestuurder probeerde ook op deze politieman in te rijden. Het lukte de agent uiteindelijk om de verkeerscrimineel klem te rijden en aan te houden.

Hij is na zijn aanhouding overgebracht naar politiebureau Munder. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de automobilist in verzekering gesteld wegens negeren ambtelijk bevel en poging tot doodslag.
 
 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Iedereen ergert zich aan die hoogwaardigheidsbekleders, die in het verkeer voorrang afdwingen omdat ze zogenaamd dringend ergens heen moeten. Het is al een rotzooi in het verkeer op bepaalde tijden. Als je dan ook nog eens agressief opzij word gedirigeerd, door zo een motoragent. Ja… Dat geeft wrevel…

    Nu is deze meneer, natuurlijk fout om zo te reageren. Maaarrrrrrr.. ik begrijp hem een beetje


    Maak melding
  2. konsensi , jij verdedigd deze kloot , en jij verdedigd ook de massamoordenaar ddb , nou wat doe jij in suriname , de agenten deden hun werk , maar jij weet niet wat werken is , kontenlikker van bouterse


    gemodereerd
  3. @koengkoengsensie praat voor jezelf en je gelijkgestelde imbecielen, want niet iedereen ergert zich aan de hoogwaardigheidsbekleders, lijkt mij. Deze idioot moet, zoals @Hunvrey zegt, 20 jaar achter tralies. Laat hij daar stoer gaan doen.


    Maak melding
  4. Nu hadden deze twee agenten, die normaal hun werk deden, wel het gelijk aan hun zijde gehad, als ze deze verkeerscrimineel een paar ‘waarschuwingsschoten’ in zijn schouder of benen hadden geschoten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES