donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchutter dodelijke schietpartij is voor moord gezochte Guyanees; door kogels geraakt bij...

Schutter dodelijke schietpartij is voor moord gezochte Guyanees; door kogels geraakt bij aanhouding

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachte die in de nacht van donderdag op vrijdag 13 oktober een man op de hoek van de Waaldijk- en Eugene Gesselstraat in Suriname zou hebben doodgeschoten, is kort daarna door de Surinaamse politie aangehouden.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de 34-jarige Guyanees Jason Isaacs, die in z’n eigen land door de politie gezocht wordt in verband met een roofmoord in 2021 en voortvluchtig was.

Uit het ingesteld onderzoek is gebleken dat er vermoedelijk ruzie was ontstaan tussen twee mannen nabij een bar. Bij die ruzie heeft één van de mannen een vuistvuurwapen getrokken.

Het latere slachtoffer zou daarbij vermoedelijk geprobeerd hebben tussen partijen te bemiddelen. Daarbij zou de gewapende man gericht hebben geschoten op het slachtoffer.

Na de schietpartij op bovengenoemde kruising in Paramaribo, stapte Isaacs met de 44-jarige J.R. in een auto en reden ze weg.

Na uitgewerkte informatie werd de verdachte in het ressort Latour gesignaleerd waarna leden van Kapitale Delicten in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden overgingen tot aanhouding.

Bij zijn aanhouding waren de agenten genoodzaakt vuurwapengeweld te gebruiken waardoor de verdachte door politiekogels in zijn benen werd geraakt. Hij is per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

Eerder was J.R. ook al aangehouden door de Surinaamse politie.

Het motief voor het dodelijk schietincident vrijdagochtend is nog onbekend. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Meteen uitzetten naar Guyana. Er worden al.meer dan genoeg van onze belastingcenten uitgegeven.om ons eigen Surinaams gespuis in de gevangenissen.te voeden. Een paar Guyanese abanjis verzorgen met ons belastinggeld gast een beetje te ver.


    Maak melding
  2. De Gayanees moeten beide benen worden afgeschoten en verbrijzelen zodat hij niet meer kan wegrennen, is toch maar een roofmoordenaar. 1 english minder in SU. Ik zou dat doen als ik politieman was. Ga maar oversteken met je auto op de Ferry naar guyana, zul je zien hoe de politie zich daar gedraagt en surinamers behandelt. Van alles willen ze een fooi en als je niks geeft wordt je slecht behandelt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES