dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan doodgeschoten in centrum van Paramaribo

Man doodgeschoten in centrum van Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Op de hoek van de Waaldijk- en de Dr. Eugène Albert Gesselstraat in Suriname (voorheen Hoogestraat), is een man afgelopen nacht doodgeschoten. De schutter is daarna op de vlucht geslagen.

De schietpartij vond rond 03.00u plaats vlakbij een dance club. De man werd in het gelaat geschoten, waarna de schutter die met nog iemand was in een goudkleurige Vitz wegreed. Het voertuig reed in de richting van de Dr. Sophie Redmondstraat.

Wat het motief of de aanleiding is voor de schietpartij, is niet duidelijk. Verschillende onderzoeksteams van de Surinaamse politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer een visser van Guyanese afkomst is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Goudkleurige vitz?? Dan is ht de enige. Zal dan ook een Guyanees zijn die hem hft vermoord. Mooie bende met deze gasten. Hiervoor willen we dn brug??


    Maak melding
  2. Debby, een brug pleegt geen misdrijven, een brug laat mensen niet van zich afspringen om zelfmoord te plegen. Zoals jij redeneert moeten wij mensen niets meer produceren; geen messen, geen autos, geen schop, geen touw enz. want die kun je allemaal.voor moord gebruiken, maar je kan ze natuurlijk ook heel.nuttig aanwenden, zo ook een brug.


    Maak melding
  3. Blijkt nu een grijze vitz. Als de regering ervoor had gezorgd dat de camera’s van safe city werkten dan had de politie wat hulp. Maar sedert dit projekt kwam hadden figuren er moeite mee omdat ze dingen doen die het daglicht noet mag weten.
    Nu met veerboot kan Su de grenzen niet beschermen, met brug dan?? Domme mensen moet je achterlijk laten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES