donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man voor bar beroofd van 180.000 SRD gouden ketting

Dronken man voor bar beroofd van 180.000 SRD gouden ketting

-

Does Travel - naar Suriname

Een dronken man is vanmorgen omstreeks 07.00 uur voor Scorpion Bar te Meerzorg beroofd van zijn 68 gram gouden ketting. Het sieraad heeft volgens de Politie Regio Oost-Suriname een economische waarde van 180.000 SRD.

De verdachte is een manspersoon van Guyanese afkomst. Hij is na de daad heel snel in de richting van de Engelbrechtweg opgerend.

Het slachtoffer was in gezelschap van twee vrienden, die de beroving hebben meegemaakt. De politie van Meerzorg heeft de aangifte opgenomen. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

Naar Waterkant.Net verneemt heeft de politie onlangs ook drie mannen in de kraag gevat voor een beroving bij de bar. Een van de verdachten is medewerker van het ’s Lands Hospitaal en is op zijn werkplaats aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Zo iets zal mij nooit overkomen omdat ik nooit en dan ook nooit (gouden) sieraden draag, ik ga er namelijk vanuit dat een aap toch een lelijk ding blijft, ook al draagt hij een gouden ring of ketting ter waarde van 180.000 SRD.


    Maak melding
  2. Ik ben liever een aap dan een money hond, die zijn geld uitgeeft aan sieraden en denkt dat hij daardoor beter is dan een aap zonder sieraden. Als het van mij afhing bleef alle goud in de bodem van ons ongerepte binnenland i.p.v. om een stelletje idioten hun hals.


    Maak melding
  3. Je trekt in deze tijd een ketting aan van 180.000??????
    Mn sieraden zitten in de kluis bij de bank. Armoede gaat gepaard mer criminaliteit. Deze regering hft ht volk in armoede, pinarie en 30 jaar terug gezet.


    Maak melding
  4. Debby: “Deze regering hft ht volk in armoede, pinarie en 30 jaar terug gezet”. Ongetwijfeld bedoel je de vorige Regering. Deze Regering is niet het beste van het beste, maar doet zeker haar best om ons land uit de diepe put te halen waarin de vorige Regering ons land heeft gestort. De NDP is een gepasseerd station voor mijn part want deze leleku partij wordt alleen maar bemenst door opportunisten en schurken en het bewijs is geleverd dat dit stelletje onbenullige paarse rovers en consorten het niet meer waard is om leiding te geven aan ons dierbaar land. We hebben niet voor niks tijdens de afgelopen verkiezingen de politieke criminelen die ons land totaal kapot hebben gemaakt afgewezen en terug verwezen naar de oppositiebanken. Het zal nog jaren duren voordat we uit het paarse moeras geraken en weer met droge schone voeten op de grond zullen kunnen staan. Debba hou op met je nonsens, probeer geen zand in de ogen van de lezers te strooien met je schele politieke agenda.


    Maak melding
  5. Debby wat voor mens ben je eindelijk??
    Je hebt het steeds over het arme volk , en je heb een kluis vol met geld en sieraden.
    Hoe kom je aan al dat geld en sieraden??
    Waarom geef je het arme volk niet wat van je fortuin.
    Of wacht je af tot dat je fortuin kinderen gaat krijgen .
    Dat kan alleen als je paarse didibri party weer aan de macht komt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES