vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende roofoverval in woning annex Chinees restaurant

Gewapende roofoverval in woning annex Chinees restaurant

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben afgelopen nacht een gewapende roofoverval gepleegd in een woning annex Chinees restaurant aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. Ze hebben daarbij 130.000 Surinaamse dollars, 300 euro en 300 USD buitgemaakt.

Behalve de geldbedragen maakten de overvallers een pinpas, mobiele telefoons, sieraden en belangrijke documenten buit.

Volgens het slachtoffer X.Z. (40) was een van de daders gewapend met een vuistvuurwapen. Ze waren allen in het zwart gekleed. De in China geboren aangever moest slagen incasseren. Als gevolg hiervan heeft hij een lichte zwelling opgelopen aan zijn rechteroog.

Vernomen wordt dat de daders een raam aan de linkerzijde van het pand hebben geforceerd en zo de ruimte zijn binnengedrongen.

Na de beroving hebben zij de plaats weer via het zelfde raam verlaten. De politie van Livorno was ter plaatse voor onderzoek.

Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. De koning van Su is zelf de grootste rover van Su. Zijn onderdanen proberen gewoon in zijn voetsporen te treden. Ook de god van Su is de grootste massamoordenaar en drugsdealer dit zijn de voorbeelden die de jeugd hebben gevolg en zie de resultaten anno 2023.


    Maak melding
  2. Waarom moeten ze überhaupt de slachtoffers mishandelen? Je rooft al alles waar ze hard voor gewerkt hebben en dan nog breng je ze slagen toe.
    Als de politie dit onderkruipsel hardhandig aanpakt, krijgt ze het hele volk over zich heen, maar als het gespuis overgaat tot het mishandelen van (weerloze) burgers, hoor je niemand piepen en staan zelfs ‘juristen’ klaar om die lelijke, vieze, vuile misdadigers vrij te pleiten. RBT, vang ze en behandel ze zoals ze anderen behandelen.


    Maak melding
  3. Zolang er geen verplichte sterilisatieprogramma wordt uitgerold in het binnenland zullen wij altijd dagelijks dit soort beestachtige taferelen meemaken !!!
    Want wat uit de blackhole komt belandt tussen 6 planken of in de gevangenis


    Maak melding
  4. Als na alle roofovervallen op Chinezen ze uiteindelijk besluiten om het land massaal te verlaten, is het land ten dode opgeschreven. Het achterlijk deel van de bevolking die zich schuldig maakt aan deze roofovervallen, heeft te weinig hersens om dat te beseffen.
    De Hindoestaan en Javaan zullen leven van datgene wat ze verbouwen, de creool- en Marron zullen van de honger niet kunnen poepen.
    Ondertussen slaapt Moks-Aleisie rustig verder in z’n hangmat en krijgt elke maand een riant salaris als kampioen minister niksnutter.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES