maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Ouders boos over verre plaatsing kinderen; stappen naar inspectie onderwijs

VIDEO: Ouders boos over verre plaatsing kinderen; stappen naar inspectie onderwijs

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname moest vandaag naar het kantoor van de afdeling VOJ inspectie van het ministerie van Onderwijs aan de Franchepanestraat komen. Daar hadden boze ouders zich verzameld om verhaal te halen over de plaatsing van hun kinderen op scholen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat diverse kinderen op scholen geplaatst zijn die ver uit de buurt liggen. De ouders zijn radeloos want voorzien problemen en extra kosten om hun kroost naar school te brengen.

De inspectie verwijst de ouders naar de scholen waar ze in eerste instantie zijn ingeschreven. Maar volgens de ouders bieden die geen oplossing. De gemoederen raakten dusdanig verhit dat de Surinaamse politie moest langskomen. Die heeft gesproken met de leiding en is daarna vertrokken.

Enkele ouders hebben aangegeven dat ze plek niet zullen verlaten en daar blijven tot er een oplossing is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Het is een gewoonte geworden en het zijn steeds dezelfde mensen die over alles en wat protesteert. Als je wilt dat je kind wat leert dan moet een afstand tussen rangoe en hannaslust geen probleem zijn want zo een grote afstand is het niet. Kinderen van andere delen van het land moeten ook reizen naar bijvoorbeeld de stad.


    Maak melding
  2. Er is geen 1 lokaal bijgebouwd. Iedereen had kunnen weten dat Orie geen hol deugd.
    Hij weet dat zn familie in ht buitenland woont. Sur schoolkinderen doen hem niets. Hij wilde minister worden meer niet.


    Maak melding
  3. Debby,

    Ik vraag me af of jouw hol wel deugd……waarom lopen de mannen binnen de kortste keren allemaal bij je weg?…..zou het misschien aan je onwelriekende hol liggen?……..of is je hol net zo groot (een ruime parkeerplaats dus!) als je bek?………


    Maak melding
  4. Die idioot van een minister houd zich bezig met het schoolvervoer om de NPS ers op te ruimen en VHPers te accomoderen maar vergeet dat de kinderen en onderwijsgevenden een plek op school moeten. Een paar idioten zetten in zoveelste commissie en die kennen de straten em buurten niet eens. Stelletje idioten.
    Ik reageer niet op figuren die gat moeten likken van regeringslieden. Ik hoef dat niet. Geef mij eigen geld uit. Vooral niet als ze geen ballen hebben om hun echte naam te plaatsen. Losers, gedag


    Maak melding
  5. @debby je kan niet reageren om dat het waar is , wat de mensen van jouw vinden en zeggen .
    Je beschuldigt de regering en de president van het land, maar je komt nog met bewijzen.
    Dus je bent gewoon fake .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES