vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist van voertuig beroofd en op afgelegen plek gekneveld gedumpt

Automobilist van voertuig beroofd en op afgelegen plek gekneveld gedumpt

-

Does Travel - naar Suriname

Een automobilist in Suriname is afgelopen dinsdagavond aan de Kennedyweg beroofd van zijn voertuig en daarna gekneveld achtergelaten. Het slachtoffer wist zich pas donderdag te bevrijden en hulp te zoeken.

Het slachtoffer was die dinsdag een rekening gaan betalen, toen drie mannen hem benaderden om een taxirit te rijden naar plantage Vierkinderen. Onderweg, ter hoogte van Hilly’s Farm, merkte de bestuurder op dat de mannen vuistvuurwapens bij zich hadden.

Ter hoogte van luchthaven Zanderij hebben de verdachten hem onder bedreiging van de wapens beroofd, gekneveld en op een afgelegen plek gedumpt. Ze gingen er in zijn grijze auto van het merk Toyota Fun Cargo vandoor.

Donderdagochtend heeft het slachtoffer D.K. zich kunnen bevrijden en een lift gekregen naar Paramaribo. Hij deed aangifte op station De Nieuwe Grond.

Het slachtoffer heeft geen zichtbaar letsel opgelopen. De buit betreft het voertuig, rijbewijs en persoonlijke spullen van het slachtoffer. De auto is nog niet terecht. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.
 

 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Wat een ellendelingen; die totaal geen eerbied hebben voor andermans leven. Als het slachtoffer zichzelf niet had kunnen bevrijden, was hij daar op de afgelegen plek.een verschrikkelijke dood gestorven. Ik hoop dat de criminelen snel gepakt en gestraft worden, zodat ze heel.lang Morellos kunnen roken in Santo Boma.


    Maak melding
  2. Wat een vervloekt volk is dit toch! Je hoeft niet te vragen uit welk hol ze komen en welke politieke kleur ze hebben. Ik ben het eens met Henkes: als deze man zichzelf niet had kunnen bevrijden (liefst na 2 dagen), was hij, mede door de felle zon en de hitte die daarmee gepaard gaat, een wrede dood gestorven. RBT, ga erachteraan en vind deze geweldenaars. Sla ze bont en blauw.


    Maak melding
  3. @ Debby ( Dit is voor jou bestemd )

    Je hebt een gespleten persoonlijkheid en praat alléén onzin, zij / hij kan niet denken !
    Deze soort figuren dat te lui is om te werken, moeten zo mogelijk opgepakt
    worden, en onder de mom van weglopen neergeknald. Het liefst op hun kop
    mikken met een zware kaliber wapen. Een punt 50 is bij deze aangeraden.
    Een Smith & Wesson 500 is ook prima, deze is heel goed om te gebruiken als
    de daders proberen weg te rennen. Hij jaagt de kogel 635 meter p/s uit loop en dat
    is heel fijn om mee te schieten!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. !! Debby volgens mij vraag je aandacht met al jou cut reacties!! Ik heb medelijden met je!! Jij bent gewoonweg ziek en nog eens zo dood als een pier!! Ik hoop dat jij 1 keer gepakt wordt en het moet ook zo zijn en sterker nog deze wandaden wordt door jou soorten gedaan!! Weet je wat?? verdwijn van deze site!! Jij irriteert een ieder op deze site en misschien ~wel, is dat jou doel!! of jij weet ook niet beter!! Wordt jij niet moet van je zichzelf vraag ik mij af. Ga beter hulp zoek en wie weet dat het helpt!! Neem eerst een Wintidansi!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES