donderdag, mei 9, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Ruzie tussen leden wandelgroep en toeschouwers AVD

VIDEO: Ruzie tussen leden wandelgroep en toeschouwers AVD

-

Does Travel - naar Suriname

Op de laatste dag van de Avondvierdaagse in Suriname, is tussen enkele leden van de wandelgroep One Chance Brassband en toeschouwers langs de weg ruzie ontstaan. Daarbij werd gescholden, met stoelen gegooid en is zelfs een schot gelost.

Een deel van de ruzie is gefilmd door een verslaggever van Starnieuws en hieronder te zien. Beelden worden ook via social media gedeeld.

De ruzie ontstond aan de Oranjelaan. Op de beelden is te zien dat enkele leden van de brassband het aan de stok krijgen met toeschouwers. Daarbij wordt er vanuit het publiek een stoel gegooid waarna er terug wordt gegooid. Op andere beelden is te zien dat een man een van de leden aanspreekt, waarna de vlam in de pan sloeg.

De Surinaamse politie was aanwezig en heeft erger kunnen voorkomen. De brassband heeft na de schermutselingen haar weg kunnen vervolgen en haar deelname aan de wandelmars afgemaakt.

Het is niet duidelijk wat de reden is geweest voor de ruzie. Volgens Starnieuws, die onderstaand filmpje publiceerde, zou het gaan om een oude vete tussen families:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Typisch wilde beesten gedrag. Zelfs een Avd dat een gezellige happening moet zijn eindigt in vechten. Dit evenement hebben ze afgekeken van Nederland maar niet goed opgelet want daar is het vier dagen feest, maar kijk naar het publiek en de deelnemers in Suriname dan kan je erop wedden dat het uit de hand gaat lopen.


    Maak melding
  2. Beste mede-reageerders, naar mijns inzien valt het reuze mee dat er in vier dagen tijd maar 1 klein voorval heeft plaatsgevonden. Laten we de dingen niet buiten proporties opblazen, het is al heet genoeg mang. (letterlijk en figuurlijk)

    Tek en safri


    Maak melding
  3. Beste @ hertenspoor jij vindt het reuze meevallen met 1 incident maar die had grote gevolgen kunnen hebben als iemand was geraakt door die idioot die het nodig vond om een schot te lossen.


    Maak melding
  4. Ik betreur het ten zeerste dat het bestuur van de AVD zijn participanten niet beschermd. Ze doen alsof dit fenomeen voor het eerst gebeurd is dat toeschouwers groepen aanvallen.
    Ze doen geen wederhoor maar geven de groep de schuld in hun eenzijdige bericht.

    Surinamers het is niet veilig wanneer u meedoet aan de AVD. Het bestuur gaat u niet beschermen ze gaan leugens vertellen terwijl ze niet erbij waren. Ze hebben nieteens de politie ingeschakeld terwijl een BBSer heeft geschoten.

    De brassband was vanaf dat 1 fleurig en plezierig. Maar Jaloersheid, Pestesten en een andere niet gunnen aan de zijde van het bestuur laat te wensen over.
    Toeschouwers gooien met stoelen dan moet de groep sportief zijn volgens het bestuur om mishandeld te worden.

    Soso sjeng AVD bestuur.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES