zondag, mei 5, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident: "Bezoek aan Kabalebo gebied past in plan om ontwikkeling te brengen...

President: “Bezoek aan Kabalebo gebied past in plan om ontwikkeling te brengen voor heel Suriname”

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Santokhi was afgelopen weekend op bezoek in het Kabalebo Gebied. “Daar richt ik me op de behoeften van de bewoners. We onthullen een nieuwe weg en brengen essentiële hulpbronnen naar deze gemeenschap”, aldus het staatshoofd van Suriname.

Na de ontvangst (foto) had de president een bijeenkomst met de dorpskapiteins en basja’s van de dorpen Apoera, Section, Washabo en Sandlanding. Het uitgeven van grondbeschikkingen was het belangrijkste onderwerp waarover er gesproken is.

“Ik heb mogelijke oplossingsmodellen voorgesteld en heb de dorpshoofden gevraagd om te komen met plannen, zodat de regering beter kan helpen. Ik heb ook opgeroepen dat jongeren in deze gebieden zich bijscholen, omdat alleen zo de achterstand in het gebied ingehaald kan worden”, zei de president.

Tijdens zijn werkbezoek is ook het verbeterde voetbalveld van Washabo met verlichting onthuld. De president heeft met de hulp van een lokale aannemer de sportverlichting rondom het veld geschonken aan de lokale gemeenschap. Hij was ook getuige van de lokale ‘Corantijn Copa’, een open toernooi met participatie van teams uit het ressort Kabalebo en omgeving.

“Mijn bezoek aan het Kabalebogebied past geheel in het plan van de regering om ontwikkeling te brengen voor heel Suriname. We kunnen alleen met resultaten doelpunten scoren. Laten we werken aan oplossingen voor een sterker Suriname”, liet het staatshoofd weten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Als je geld hebt genomen van mennonieten mag je het teruggeven. We hebben al genoeg rommels binnen dankzij jou idioterie en die van Bibis.
    Je hebt de boslandscreolen belazereld en nu ga je naar die indianen. Waren het geen terroristen???


    Maak melding
  2. Het was meer een weekenduitje van de president. Welke ontwikkeling breng je in feite door het verlichten van een voetbalveld. Voor de rest was het een paar kleine ditjes en datjes. Hou toch op met dat soort poppenkast gedoe.


    gemodereerd
  3. @Debby en Konsensi worden jullie niet moe van jezelf, ik ben het ook niet eens met alles maar bij jullie is het om te walgen want niets maar dan ook niets is goed in jullie ogen. Let eens ook op de goede dingen die men doet en belangrijk zijn voor het land maar dat wil door vele blinden zoals jullie niet gezien worden. Kijk eens naar de foto en let op van hoe lief die 2 koeliemangs kijken naar die mooie ingie vrouw waarschijnlijk was de cassierie al aan het werken. 😀😀😀😀


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES