zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAspirant agent van politie vast voor oplichting

Aspirant agent van politie vast voor oplichting

-

Does Travel - naar Suriname

Een aspirant agent van het Korps Politie Suriname is afgelopen vrijdag aangehouden en in verzekering gesteld, wegens oplichting van een verdachte in een zedenzaak.

In juli dit jaar heeft de politieman de verdachte H., die door Jeugdzaken werd opgespoord, voorgehouden dat hij hem zou kunnen helpen om de zaak niet verder te laten onderzoeken. De verdachte zou de agent daarvoor moeten betalen.

H. geloofde het verhaal van de aspirant en gaf hem in totaal 8.000 SRD en 350 euro. Ondanks de betaling werd de verdachte toch door de politie opgespoord en aangehouden. Bij de aanhouding verklaarde de verdachte dat hij de desbetreffende politieman heeft betaald.

Zo kwam de zaak van de aspirant aan het rollen. Er werd een onderzoek ingesteld waarbij de politieman beaamde dat hij ter compensatie voor het slachtoffer het geld heeft ontvangen. Het geld is nimmer bij het slachtoffer terechtgekomen.

In het belang van het onderzoek is de agent in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Agent van politie schiet zichzelf per ongeluk in onderbeen, Aspirant agent van politie vast voor oplichting.
    Wordt het zo langzamerhand geen tijd dat we de naam.van het ‘Korps Politie Suriname’ (KPS) veranderen in ‘The Comedy Caper’ (TCC) ?


    gemodereerd
  2. Daar hoort hij thuis; achter tralies. Het zit in bepaalde figuren in hun bloed om oplichter te zijn/worden. Worden deze aspiranten niet gescreend? Is er geen antecedentenonderzoek gehouden? Dit gespuis heeft al zijn kansen (misschien zou hij het tot korpschef gebracht hebben) verspeeld.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES