zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgent van politie schiet zichzelf per ongeluk in onderbeen

Agent van politie schiet zichzelf per ongeluk in onderbeen

-

Does Travel - naar Suriname

Een aspirant agent van politie in Suriname heeft zich vanmorgen vroeg in zijn onderbeen geschoten. Het 27-jarige slachtoffer N.J. was op dat moment in dienst.

Vernomen wordt dat een collega die voor hem liep plotseling een schot hoorde afgaan. Hij keek om en zag dat zijn collega gewond was geraakt aan zijn onderbeen en rechter enkel.

De man bloedde hevig. De ambulancedienst van de Spoedeisende Hulp (SEH) werd ingeschakeld en heeft de agent vervoerd voor medische behandeling.

Vernomen wordt dat de agent zich per ongeluk schoot en dat hij nog in het ziekenhuis ligt voor verpleging. De man verkeert buiten levensgevaar.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Geef dit soort pol.agenten de catapult!! Politie worden en politie zijn, hebben verschil!! een pistool dragen en zeker mee kunnen omgaan heeft deze consequenties!! Hi hi hi!! pre pre sut skowtu!! of a tjin duifie!! Jammer dat het niet zijn kop heeft het geraakt!!


    gemodereerd
  2. De toelatingseisen en screening procedures van de Surinaamse politie mogen wel eens worden verhoogd en/of toegepast. Wat een corrupte sukkels en dat begint altijd bij de top.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES