zaterdag, mei 4, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident ontvangt volleybalselectie Suriname

President ontvangt volleybalselectie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De president van Suriname heeft op maandag 28 augustus 2023 de Surinaamse senioren volleybalselectie ontvangen. President Santokhi zei daarover:

“..De heren zijn vorige maand Caribisch Kampioen geworden, terwijl de dames zonder ophouden, hard hebben gestreden.

Ik heb mijn waardering uitgesproken voor de inzet en prestaties die onze sporters neerzetten. Van het Kabinet ontvingen de sporters een presentje, terwijl de Surinaamse Volleybal Bond symbolisch een financiële bijdrage in ontvangst mocht nemen.

Dit zal het mogelijk maken voor de heren om deel te nemen aan de Norceca Men’s Continental Championships die van 3 tot en met 11 september in de Verenigde Staten van Amerika worden gehouden. Ik weet dat de financiële ondersteuning soms op zich laat wachten en dat zaken niet altijd naar tevredenheid verlopen, maar ik zal mij blijven inzetten voor de sporters om op tijd de nodige ondersteuning vanuit de regering te krijgen.

Surinaamse sporters doen altijd een geweldige job als het gaat om het plaatsen van Suriname op de wereldkaart. Deze regering zal sporters daarom blijven ondersteunen binnen de beschikbare mogelijkheden die er zijn. Als portefeuillehouder van Sport binnen de CARICOM, voel ik mij als president verplicht om sporters van mijn land de mogelijkheden te bieden om succes te boeken…”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. inderdaad santokhi sporters moet je ondersteunen want die kunnen Suriname op de kaart zetten , maar de slm steunen zal Suriname niet op de kaart zetten want de buitenlandse schuldeisers die nog 100 miljoen US$ moet ontvangen , vegen de slm van de kaart


    gemodereerd
  2. WAT, heb je nooit geleerd hoe leestekens te gebruiken? Alhoewel we in onderstaande zinnen precies dezelfde woorden hebben.staan, is de betekenis van wat er geschreven staat niet hetzelfde door de interpunctie.
    1.inderdaad santokhi sporters moet je ondersteunen want die kunnen Suriname op de kaart zetten.
    2. inderdaad, santokhi sporters, moet je ondersteunen, want die kunnen Suriname op de kaart zetten.
    3. inderdaad santokhi, sporters moet je ondersteunen, want die kunnen Suriname op de kaart zetten.
    Ik denk.dat je het laatste (no 3).wilde zeggen, maar ik kan me vergissen natuurlijk.


    gemodereerd
  3. ;;;;; slm kampt weer met technische storing in Miami met hun B 737
    29 augustus 2023 om 13:04

    of is deze aan de ketting gelegd , de Amerikaanse schuldeisers willen hun geld zien


    gemodereerd
  4. Hopelijk is het kampioenschap hen niet naar het hoofd gestegen. Bij terugkeer vanuit de VS moeten ze weer bij de president langsgaan. Die zal dan hun tranen helpen drogen. Het toernooi daar is van een veel hoger kaliber. Doe svp niet aan overschatting of wishful thinking.


    gemodereerd
  5. henkes , we denken dat iedereen wel jou nummer 1 zal begrijpen , want met veel comma’s en hoofdletters en punten wordt het moeilijk voor velen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES