maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM: 'Er wordt hard gewerkt om vliegtuig operationeel te krijgen'

SLM: ‘Er wordt hard gewerkt om vliegtuig operationeel te krijgen’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft zaterdag laten weten dat vanwege technische reden het vliegschema op de regionale route thans stremming ondervindt.

De vluchten PY635 van 25 Augustus en PY421/422 van 26 Augustus hebben geen doorgang kunnen vinden, meldt Surinam Airways. Hierdoor zitten mensen die van Curaçao en Aruba naar Suriname gingen vast op Aruba. Passagiers in Suriname die vrijdag en zaterdag naar Miami zouden vertrekken hebben hierdoor nog steeds niet kunnen vliegen.

Alle betreffende passagiers worden opgevangen dan wel geïnformeerd door Surinam Airways. Passagiers die geen email of andere contact info hadden staan in hun respectievelijke reservering konden niet op tijd gemeld worden en hebben zich jammer genoeg toch naar de luchthaven begeven.

Intussen wordt hard gewerkt om het vliegtuig operationeel te hebben, meldt de SLM. De passagiers en reisagenten worden verzocht de e-mailberichten van Surinam Airways te blijven volgen voor de laatste informatie en instructies.

“Surinam Airways biedt haar verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief en doet er alles aan om de operatie zo spoedig als mogelijk te normaliseren”, aldus het bedrijf in een persbericht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. slm , weer niets verdiend , de schulden rijzen de pan uit , santokhi trek de stekker eruit , het gewone volk wilt dat u het geld wat u in de slm maandelijks pot , aan het gewone volk geeft , verdomd per 1 september wordt kookgas zo duur dat wij het niet betalen kunnen , zorg dat de prijs van kookgas het zelfde blijft , anders gaat het gewone volk noodgedwongen bomen kapen en weer koken op hout , het bos zal nog meer uit gedund worden


    gemodereerd
  2. ”Fu sma ai unu habi wan isri fowru, ma dati no wan taki alla san bun”.
    Soso broko sani unu é yuru !!!!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Puur ellende! Wat hebben we aan excuus? Het is een ware ramp. Kleine kindjes die op de vloer moeten slapen. SLM heeft weer diep gefaald en dan gaat nota bene Uraiqit (die vlugpratende muskiet) Ramsaran op het ministerie van TCT de scepter zwaaien. Woooooiiii!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES