dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZoon vp Brunswijk aangehouden in zaak verduistering graafmachine

Zoon vp Brunswijk aangehouden in zaak verduistering graafmachine

-

Does Travel - naar Suriname

De 31-jarige Pascal van G., zoon van vicepresident Ronnie Brunswijk, is woensdag door recherche Oost Suriname aangehouden en in verzekering gesteld in de zaak van verduistering van een graafmachine.

De in beslag genomen Caterpillar graafmachine model 320D ter waarde van 249.500 euro is vorige maand verdwenen bij politie Albina. Dit gebeurde op 23 mei 2023.

“Een politiefunctionaris die de graafmachine in beslag nam kan geen zinnig antwoord geven met betrekking tot het verdwijnen hiervan”, gaf advocaat Derrick Veira eerder aan de redactie van Waterkant.Net te kennen.

“Gebleken is dat de politiefunctionaris de graafmachine in bewaring heeft gelaten bij ene P. die als notoir onbetrouwbaar bekend staat”, zei de advocaat toen. Uit bekomen informatie is gebleken dat de 31-jarige in Frans-Guyana geboren Pascal van G., zoon van vp Brunswijk, ervan verdacht wordt deze graafmachine te hebben doorverkocht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Dot is n andere DNA. Of toch niet. Dies a no DNA vergadering baja. Dit is appel en boom DNA.


    gemodereerd
  2. Blijkbaar ’ten kon tranga now dji Gudu Pá tu’.’ Want eigenlijk zouden de kinderen.van deze man, die het uitdelen van luxe auto’s als hobby heeft, graafmachines van anderen noet hoeven verduisteren. Papa heeft meer dan genoeg geld om het luxe leventje van al zijn buiten en binnen kinderen te bekostigen.


    gemodereerd
  3. @ Bronnie
    Omdat papa Brunswijk niet zeker weet of deze jongeman zijn DNA met zich meedraagt.
    Trouwens wie wilt graag de naam Brunswijk dragen? Brunswijk is synoniem aan roven en kinderen maken en weinig of geen intellectuele eigenschappen en daar wil je toch niet aan gekoppeld worden want dan ontbreekt er wel iets in je DNA


    gemodereerd
  4. Daar kijken we natuurlijk niet van op, kinderen van mensen op hoge functie’s denken dat ze er mee wegkomen maar de wet geld voor iedereen. En deze vader heeft jammer genoeg niet het goede voorbeeld gegeven aan deze boy.


    gemodereerd
  5. Je vader is miljonair en toch ga je andermans goederen verduisteren.

    Hebzucht nanga Bigi Ai: Monie no e sari deng!!


    gemodereerd
  6. @Bronnie,
    In Suriname krioelt het van kinderen die niet de achternaam dragen van hun vader.
    Veelal zijn deze kids het resultaat van een ‘een one n(ai)(ight) stand van de moeders en de verwekkers.


    gemodereerd
  7. Vreemd verhaal maar zo vader, zo zoon lijkt mij. Graafmachine is grote graaftuig om ergens te verstoppen in een schuur of garage mang. Handel smokkel. Mischien naar afrika verscheept ik hoop niet dat afrikanen de weg vinden naar suriname door brunswijk vinden. te veel komen naar europa voor geluk en zijn zwart als raven en racisten en stinken maar zoeken vrouwen en meisjes voor kinderen etc. De gestoorde blanke europeanen doen niets gedragen zich liever stom en dom en zelfs dement. Dus suriname mag wel oppassen.


    gemodereerd
  8. Wat een gedoe met de “zonen” van suri.

    Die attitude van mijn vader is..,moet met harde hand aangepakt worden.


    gemodereerd
  9. Bronnie,

    Hij mag blij zijn een andere naam te hebben.
    Wie wil ook een vader hebben die in feite een crimineel is.
    Maar de appel valt niet ver van de boom


    gemodereerd
  10. Veel Surinamers hebben niet de achternaam van hun vader en zij, die wel de naam van hun vader hebben, komen na een DNA onderzoek erachter dat de man wiens naam ze dragen, NIET hun biologische vader is.😉


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES