zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman en tiener (16) aangehouden na beroving man voor winkel

Jongeman en tiener (16) aangehouden na beroving man voor winkel

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft donderdag twee personen aangehouden, die ervan verdacht worden begin juli een beroving te hebben gepleegd voor een winkel aan de Van ’t Hogerhuysstraat.

Bij de beroving moest een man onder bedreiging van een vuistvuurwapen zijn tas afstaan. Na de beroving vluchtte de twee via een aangrenzend perceel in een onbekende richting.

De verdachten, de 23-jarige R.S. en de 16-jarige W.J., werden in het politie ressort Bureau Nieuwe Haven na uitgewerkte informatie in beeld gebracht.

Ze werden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) aangehouden en overgedragen aan Recherche Paramaribo ter voorgeleiding.

Tijdens het onderzoek werden magazijnen vermoedelijk afkomstig van een ak-47 aangetroffen en in beslag genomen. Ook werd een plastic pistool, waarmee de beroving vermoedelijk werd gepleegd, aangetroffen en in beslag genomen.

Het vermoeden bestaat dat deze verdachten meer op hun kerfstok hebben. De zaak is in verder onderzoek bij de recherche van Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES