woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair slingert tijdens aanrijding uit auto en raakt zwaargewond

Militair slingert tijdens aanrijding uit auto en raakt zwaargewond

-

Does Travel - naar Suriname

Op de hoek van de Van Idsinga- en Jakartaweg te Zeedijk in Nickerie vond er donderdagavond een zware aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Een van de bestuurders, een militair, is daarbij uit de wagen geslingerd en zwaargewond geraakt.

De militair is samen met de bestuurder en meerijder van de andere auto met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum.

Volgens omstanders hebben de politie en ambulance lang op zich laten wachten. Mones Nazarali van Action Nieuws Suriname zegt aan onze redactie het te betreuren dat de ambulance van het leger zelf niet ingezet kon worden, omdat die momenteel geen banden heeft.

Bij het ongeval is ook een mast van de NV Energie Bedrijven Suriname kapotgereden. De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend.

Beide voertuigen zijn zwaar gehavend en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Weer een tv opname van ” Idioten op de weg ” het is een dagelijkse kost in Su!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Ambulance zonder banden? Schandelijk. Wie is hiervoor verantwoordelijk? Wat zeggen de DC, de Legercommandant en de minister van defensie hiervan????


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES