vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die voor bloedbad in Leiden zorgde na klopjacht van vele uren...

Man die voor bloedbad in Leiden zorgde na klopjacht van vele uren aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Nederland heeft na een klopjacht van vele uren een man aangehouden die eerder vandaag verantwoordelijk zou zijn voor een bloedbad in Leiden. Daarbij kwam een 66-jarige man uit Leiden om het leven. Twee anderen raakten gewond, van wie één ernstig.

De verdachte had om half tien in de ochtend in het Diaconaal Centrum De Bakkerij op de Oude Rijn om zich heen gestoken. De schok was groot in de regio, juist omdat er op die plek mensen worden geholpen die in psychische nood zitten.

De drie neergestoken slachtoffers waren in het pand aan het werk. Het ging om een betaalde medewerker, een vrijwilliger en iemand die er werkt namens een andere organisatie die een ruimte in het pand huurt.

Na de aanval sloeg de verdachte op de vlucht.

Een bewakingscamera van een winkel aan de Langegracht in Leiden heeft vrijdagmiddag haarscherp vastgelegd hoe de mogelijke verdachte van de dodelijke steekpartij uren daarna in Leiden is gearresteerd. Op de beelden bij Omroep West is te zien hoe de man door de politie wordt verrast en ingerekend:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. deze moordenaar krijgt straks ook levenslang , het zelfde wat vandaag die moordenaar gekregen heeft van moorden op een zorgboerderij , dat is de straf die bij moorden hoort
    en daar in holland is levenslang levenslang , verdomd santokhi heb jij het niet begrepen , bouterse moet toch ook levenslang krijgen , maar jullie zijn bang voor die massamoordenaar , ha ha 20 jaar en die kloot bouterse zal geen dag in de nor zitten , die rechters hier zijn gewoon bangeschijters want ze houden van bouterse zijn stront


    gemodereerd
  2. Opgepakt …….? ”gelijk met de grond maken, zou beter zijn”

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES