zondag, mei 5, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways huurt vliegcapaciteit in vanwege drukke vakantieperiode

Surinam Airways huurt vliegcapaciteit in vanwege drukke vakantieperiode

-

Does Travel - naar Suriname

De vliegfrequentie wordt vanwege de drukke vakantieperiode opgevoerd. Surinam Airways vliegt vanaf zaterdag 1 juli 2023 vier keer per week in de maanden juli en augustus naar en vanuit Amsterdam en Paramaribo op de vrijdag, zaterdag, zondag en woensdag.

Om aan de enorme vraag te voldoen en het reizend publiek niet teleur te hoeven stellen, heeft Surinam Airways besloten om op 1, 2 en 5 juli 2023 vliegcapaciteit in te huren. De vluchten tussen Paramaribo en Amsterdam v.v. op deze data, worden uitgevoerd door de Spaanse charter luchtvaartmaatschappij Privilege Style.

Op de vluchten van 1, 2 en 5 juli 2023 zullen steeds twee Surinam Airways cabine leden meevliegen.

Vanaf vrijdag 7 juli worden de vluchten weer met de eigen A340-300 uitgevoerd. Tevens kan vermeld worden dat Surinam Airways verder werkt aan de training van haar bemanning om de uitbreiding van de operaties verder voort te zetten.

Surinam Airways doet er alles aan om aan de grote vraag naar stoelen op haar vluchten te voldoen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. santokhi en die jubitaaniaaa met zijn veer , waar halen jullie dat geld vandaan , wij burgers moeten weer boeten , en dommies toeristen komen niet , alleen die nietsnutters die jullie zeker een gratis vlucht geven in die verroeste kisten , twee vluchten en dan is alles stil


    gemodereerd
  2. santokhi en jou veren vriend , de KLM is niet onder indruk , zij weten dat jullie slm zal falen , zelfs honden willen niet vliegen met de slm , een hond voelt ook aan dat een vlucht met de slm de laatste is


    gemodereerd
  3. Het verhaal klopt van geen kanten. Hier in Nederland zeggen we ‘het is een broodje aap verhaal’. @Jozef de vraag is ÓF we later te horen krijgen wat de eigenlijke reden is/was.


    gemodereerd
  4. Iedereen mag een mening hebben ,maar val anderen niet lastig daarmee,
    SLM moet wel zorgen dat de vluchten uitwijken naar Cayenne want heeft deze operatie geen zin.


    gemodereerd
  5. Klinkt heel erg goed; alleen, ik begrijp één ding niet. “Surinam Airways heeft besloten om op 1, 2 en 5 juli 2023 vliegcapaciteit in te huren.
    “Vanaf vrijdag 7 juli worden de vluchten weer met de eigen A340-300 uitgevoerd.” Betekent dit dat vanaf 7 juli voldoende vliegcapaciteit aanwezig is om de horde toeristen van 1,2 en 5 juli terug te vliegen?


    gemodereerd
  6. Blijkbaar is er genoeg geboekt bij de SLM. De KLM heeft de laatste tijd wat flaters begaan zoals met een kapotte band en uitwijkingen naar Frans Guyana, al was het laatste niet haar schuld.


    gemodereerd
  7. Slm personeel op die Belgische vlucht.
    Laten ze meer surinaamse mensen neerzetten die Belgen zijn onbeschoft.
    Ik heb laatst met ze gevlogen service 0,0.
    Je krijgt nieteens een deken en iets om je op te frissen wat je bij klm wel krijgt.


    gemodereerd
  8. BOI…die reacties he! omg…laten we een beetje positief zijn noh!
    Lang niet alle Nederlanders zijn tevreden over KLM maar ik zie nergens dat ze hun national carrier zo neerhalen. Sranang man lob pot takroe moffo! houden jullie op.


    gemodereerd
  9. Ja hoe lang hebben jullie nodig om een simpele bericht te beoordelen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES