vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStudenten Scholengemeenschap Tamanredjo aangehouden voor bedreiging medestudent

Studenten Scholengemeenschap Tamanredjo aangehouden voor bedreiging medestudent

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Richelieu maakt bekend dat enkele studenten van de Scholengemeenschap Tamanredjo zich steeds weer schuldig maken aan pesterijen, bedreigingen, mishandeling en poging zware mishandeling.

Recent heeft een student aangifte gedaan waarbij twee medestudenten hem hadden bedreigd, dat ze één oog van hem zouden verwijderen, meldt de politie van regio Oost-Suriname.

De twee studenten werden aangehouden en voorgeleid, waarna ze in opdracht van het Openbaar Ministerie werden heengezonden.

“Beste ouders en of verzorgers, de politie blijft een beroep op u doen om met uw kinderen te praten. De buurtmanager blijft ook met de studenten praten, maar als ze toch een ernstig strafbaar feit hebben gepleegd, worden ze in verzekering gesteld”, waarschuwt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Deze onhandelbare jongeten moet je meenemen voor militaire training in het bos. Is hard nodig zo iets op te zetten. Zelf hout kappen en tenten opzetten. Heel aug en sept daar laten


    gemodereerd
  2. Dus nu ook onder onze jeugd beestengedrag merkbaar. Zeer zorgelijke situatie, want een gezegde leert : jong gewend oud gedaan. Wat we nu zien zou dus de “trailer” zijn. Niet hoopgevend.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES