donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieUit de hand gelopen ruzie tussen oom en neefje eindigt in steek-...

Uit de hand gelopen ruzie tussen oom en neefje eindigt in steek- en schietpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een vechtpartij tussen oom en neefje in Suriname is donderdag behoorlijk uit de hand gelopen, waarbij oom op zijn neefje heeft geschoten en neefje op zijn beurt zijn oom met een mes heeft bewerkt.

Vernomen wordt dat de 37-jarige oom Jurgen T. en zijn neefje Denzel T. (22) op een erf wonen. Neefje woont voorop met zijn grootouders en oom achterop met zijn gezin.

Neefje ging donderdagmorgen tekeer tegen zijn grootouders. Hij wilde water hebben, hetgeen zijn grootvader weigerde. Hierover ontstond er een discussie. Jurgen hoorde beide ruziën. Hij liep naar voren om rekenschap te vragen.

Hij was gewapend met een windbuks en een houwer (foto). Neefje had een mes bij zich. Oom schoot gericht op zijn neefje, waarbij hij geraakt werd in zijn linker bovenarm en linker gelaat.

Neef stak op zijn beurt oom in het linker bovenbeen. Beiden werden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn oom en neefje in verzekering gesteld. De politie van Flora heeft in het belang van het onderzoek de wapens in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Leuke familie zeg! Gooi ze beiden in 1 cel engeef ze hun persoonlijke attributen mee. Dan kunnen ze hun lusten botvieren op elkaar.


    gemodereerd
  2. Ai, zo triest een grote familie, de ministers in het land hebben wel genoeg water in huis en het volk….. Volgende keer beter Regenwater opvangen in durotank voor eigen gebruik dan geen ruzie next time.


    gemodereerd
  3. Beestengedrag in Su is groeiende. Grote drang naar het recht van de sterkste wordt overduidelijk. Deviant gedrag begint zich vaker voor te doen. Werk voor de universiteit.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES