zondag, mei 5, 2024
HomeNieuws uit SurinameKLM-vlucht van Nederland naar Suriname wijkt weer uit naar Frans-Guyana

KLM-vlucht van Nederland naar Suriname wijkt weer uit naar Frans-Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

De KLM-vlucht van vandaag van Amsterdam naar Paramaribo is wederom uitgeweken naar Cayenne in buurland Frans-Guyana.

Waterkant verneemt dat er geen luchtverkeersleiders in de toren aanwezig zijn om het toestel naar binnen te begeleiden.

De verkeersleiding op de internationale luchthaven in Suriname kampt met onderbezetting.

Het toestel, een Boeing 777-300ER, staat nu op de luchthaven Cayenne-Félix Eboué en zal de vlucht naar Suriname uitvoeren zodra de toren bemand is. Naar verwachting is dat rond 15.30 uur Surinaamse tijd.

De heenvlucht is door deze situatie ook met enkele uren vertraagd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Wat zal dit grapje kosten?
    Zeker weer een corrupte manier zijn om de schaarste deviezen over de balk te gooien.

    Hoe dom kun je zijn.
    Een luchthaven met 3 tot 4 vluchten per dag niet draaiende kunnen houden.
    Ga in de leer bij Schiphol met honderden vluchten per dag.
    Ga mensen opleiden!!!!


    gemodereerd
  2. Dit lijkt meer en meer op sabotage dan onderbezetting, ik bedoel men weet toch volgens planning wanneer de vluchten zijn.


    gemodereerd
  3. Ze kunnen Zanderij beter sluiten en reizen via de twee guyanas. Niks functioneert goed in Su.


    gemodereerd
  4. Dit begint verdomme op sabotage te lijken. Waarom gebeurt dit alleen voor de KLM vluchten? Als de SLM aankomt is de toren wel bemand. Minister TCT, doe hier wat aan. De wereld kijkt mee en daarom blijft Suriname het etiket van failed state behouden. Wat zouden jullie doen als er 10 kisten moesten landen.


    gemodereerd
  5. minister van transport en toerisme jubithana , dit doet u bewust he om de KLM te dwarsbomen , als jou gebroken vogel de slm moet landen en opstijgen dan zijn de verkeerleiders op hun plek he , maar jij zal straks het veld moeten ruimen , want de KLM zal overwegen om niet meer naar suriname te vliegen en bewust voor Frans Guyana gaat kiezen en de slm zal ophouden te bestaan , de oude kist zal niet meer kunnen vliegen , door metaalmoeheid ,het is nu al levensgevaarlijk
    santokhi zegt ook niets dus de KLM weet genoeg
    de Nederlandse Regering moet per direct stoppen met suriname en dan hoeft er niemand naar suriname te gaan voor die 1 juli ……………….


    gemodereerd
  6. Schande. We kunnen een paar vliegtuigen per dag niet aan en dan willen we een HUB worden met elke 15 minuten een vliegtuig. Niemand zal naar een dergelijke bananrepubliek willen vliegen. Soms schaam ik me Surinamer te zijn.


    gemodereerd
  7. Geen verkeersleider aanwezig. Het lijkt erop dat er maar één verkeersleider is in Suriname. Misschien zijn die anderen recent overleden of in Guyana gaan werken voor een betere salaris.


    gemodereerd
  8. Wie beweert dat er sprake is van onderbezetting? Is dat ook ooit onderzocht en door wie? Hoeveel luchtverkeersleiders zijn er om hoeveel posten te bemannen? Ook rekeninghoudend met verloven en ziektemeldingen. Deze zaak grondig (laten) uitzoeken.


    gemodereerd
  9. Ik denk dat de vliegvelden van Ethiopie, Somalie, Uganda, Zimbabwe, Gambia enz.enz. tien keer beter presteren dan Suriname. Suriname is erger geworden dan Afrika. En dan willen jullie contracten afsluiten met 30 wereldmaatschappijen.


    gemodereerd
  10. Leeghoofden maken altijd de vergelijking met Nederland.
    Het land daalt steeds verder af.
    Het volk is niet in staat om na te denken, ze zijn dom en afhankelijk gemaakt door de NDP.
    VHP heeft daar gretig gebruik van gemaakt met loze beloften, het volk is immers te dom om in te zien dat het podiumpraat was.
    Zo lang er waterhoofden blijven schreeuwen dat NDP de beste keus is, of dat het de huidige regering wel gaat lukken om het tij te keren, zal het nog verder afdalen.
    Rigoureuze ommezwaai, alle boeven die nu zogenaamd tegen elkaar vechten, maar intussen de hand boven het hoofd houden, allemaal eruit.
    DNA is vol met rotte appels.


    gemodereerd
  11. Dubai ….🤣🤣🤣🤣🤣🤮🤮🤮🖕🖕🖕🖕🥊🥊🥊


    gemodereerd
  12. @Filia De Klm aankomst op Zanderij is vervroegd en de luie luchthaven medewerkers vinden dat te vroeg ,of ze missen hun middagdutje , dus wordt er gesaboteerd. Klm is momenteel ook stukken goedkoper dan de SLM en dat kunnen ze ook niet hebben. Het zou goed zijn als de KLM alle vluchten zou schrappen en hier op Schiphol de SLM zou weren, kijken wat ze dan doen als ze stuk voor stuk werkloos worden, zeker de blanken weer de schuld geven. Wij zullen ook even niet naar Su kunnen maar hebben meerdere keuzes voor een vakantie.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES