dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWinkelierster achter kassa overvallen en gekneveld achtergelaten

Winkelierster achter kassa overvallen en gekneveld achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben zondag een gewapende roofoverval gepleegd op een supermarkt aan de Narainstraat in Suriname, waarbij de daders de dagopbrengst hebben weggenomen.

De winkelierster zat achter de kassa toen er een grijs voertuig voor de winkel stopte, waaruit vier gemaskerde criminelen uit de auto stapten. Twee waren gewapend met een vuistvuurwapen en een ander met een dolkmes.

De daders stormden de winkel binnen en trokken meteen de deur dicht. Eenmaal in de winkel hield de dader gewapend met het vuurwapen het slachtoffer onder schot.

Ze werd daarna gekneveld. Hierna haalden de rovers de kassa overhoop. De buit betreft 25.000 Surinaamse dollars (SRD), twee mobiele telefoons, verschillende merken sigaretten en de DVR box van de zaak.

Na de beroving verlieten de daders de plaats weer met de vluchtauto.

De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de overvallers ontbreekt nog elk spoor. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Nadat Moks-Aleisie dit bericht las, klom hij uit z’n hangmat, ging poepen, deed een plas, ging weer liggen in z’n hangmat en alles bleef zoals het was….
    Blijkbaar vind iedereen in Surbabwe het goed dat deze mini-ster van spek en bonen aanblijft.
    Het is te heet en het regent teveel om massaal de straat op te gaan en zijn aftreden te eisen.


    gemodereerd
  2. Alle winkeliers zouden een wapen moeten aanschaffen want verdedigen met alles wat je hebt volgens de wet moet je jou eigendom .
    Ik denk dat je als slachtoffer zal worden veroordeelt voor het bezit van een vuurwapen zonder vergunning maar zeer zeker niet om de overvaller die in jou huis is binnengedrongen uitschakelt
    Mijn vraag aan alle sabi mangs, is dit wel zo zoals ik het beschrijf?


    gemodereerd
  3. En dit gebeurt dagelijks. Heel Suriname vind dat dit de normaalste zaak van de wereld is. Sommige achtergestelde groepen geven zelfs de schuld aan de groepen die vooruit gegaan zijn in de maatschappij. En sommigen vinden het vreemd waarom zoveel investeerders en bewoners willen vluchten. En sommigen vragen zich af waarom de echte toerist wegblijft en of men toeristen kan aantrekken. De politiek zal hier niks aan doen helaas. Zij zijn goed beveiligd. Alleen door eenheid zal criminaliteit met wortel en tak aangepakt kunnen worden maar helaas, die ontbreekt. De groep die het keihard aanpakken van criminelen tegenhoudt is veel te groot.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES