donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentEerste Suripop dinnershow: een unieke fusie van muziek en eten in Rotterdam

Eerste Suripop dinnershow: een unieke fusie van muziek en eten in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

De Suripop Dinnershow is een nieuw en opwindend evenement dat op 16 juni 2023 zal plaatsvinden op de prachtige Dinnershow-locatie Villa Thalia in Rotterdam. Het evenement biedt gasten een gedeelde dinner ervaring terwijl ze genieten van live optredens van enkele van de beste artiesten van Suriname. Het menu is speciaal samengesteld om het beste van de Surinaamse Caribische keuken te laten zien, met een verscheidenheid aan gerechten, variërend van traditioneel tot moderne fusies.

Gedurende de avond worden gasten getrakteerd op optredens van muzikanten en zangers, met de nadruk op het Surinaamse geluid. De muziek varieert van traditionele kaseko tot moderne pop, met een fusie van genres die uniek is voor Suriname.

De Suripop Dinnershow biedt een unieke ervaring die het beste van Surinaamse muziek en keuken combineert. Het is een must-see evenement voor iedereen die Suriname bezoekt, en biedt een luxe en plezierige avond.

Wat is Suripop?
Suripop is een jaarlijks cultureel muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Suriname, waar Surinaamse muziek en de fusie van verschillende culturen en genres worden tentoongesteld. Het festival is een viering van de Surinaamse cultuur en biedt een platform voor lokale artiesten om hun talenten te tonen. Het festival is een populair evenement geworden, dat zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekt.

Voor wie is het?
Een van de beste dingen van de Suripop Dinnershow is dat het een evenement is voor iedereen in Nederland. Ongeacht leeftijd, gender of culturele achtergrond, kan iedereen genieten van de muziek en het eten dat dit evenement te bieden heeft. Het evenement biedt een gastvrije en inclusieve omgeving, waar gasten samen kunnen komen om de cultuur van Suriname te vieren.

Bekijk ook de website: https://avenuenine.nl/suripop-dinnershow/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES