Caribbean Paas Party met 2-Remember in Rijswijk

0
Caribbean Paas Party met 2-Remember in Rijswijk

In het Paasweekend is Carifesta terug in de altijd gezellige Sir Winston Club te Rijswijk. Op zaterdag 8 april 2023 gaan we dansen met de bekende allround formatie 2-Remember! Tussendoor zorgen DJ’s Gilly Gonzales, Shann en Meo Mania voor de lekkerste hits. Kaarten zijn in de voorverkoop goedkoper en hier verkrijgbaar.

Het wordt weer een heerlijke dansavond van 23.00u – 04.00u, met top live entertainment en de lekkerste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek! Voordelige kaarten zijn in de voorverkoop alleen online te verkrijgen hier via Eventbrite. Op de dag zelf kun je ook een kaart aan de deur kopen.

EXCLUSIEF: Boek een eigen VIP TAFEL op een premium plek. Bel of ap 06-45971543 voor meer info.

Je ziet het; we pakken weer behoorlijk uit op deze editie, dus zorg ervoor dat je dit niet mist! Het wordt weer een echte Carifesta avond zoals je van ons gewend bent en een dag om nooit te vergeten, met gezelligheid, leuke mensen en altijd een topsfeer, dus haal je kaarten op tijd! Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caribische muziek.

CARIBBEAN PAAS PARTY
Zaterdag 8 april 2023
Tijd: 23.00 – 04.00u
Sir Winston Club
Kessler Park 30, 2288 GS Rijswijk
Gratis parkeren in de garage op de hoek van de Lange Kleiweg en Kessler Park
(NAVIGATIE invoeren: P.C. Boutenslaan 101, 2288 AG Rijswijk)
Surinaamse catering aanwezig by Royal java Food
VIP TAFEL: ap 06-45971543 voor meer info

Dresscode: nette kleding – geen sportkleding of petjes e.d.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.