Politie ziet man grote durotank over straat rollen

8
Politie ziet man met grote durotank over straat rollen

De politie in Suriname heeft vrijdag deze 30-jarige man aangehouden, nadat ze hem een grote durotank over straat in Commewijne zagen rollen. Bij onderzoek bleek dat hij de tank iets verder had gestolen en op zoek was naar een klant.

Het gaat om een recidivist M.K. ook wel bekend als Mokie. Een onopvallend surveillance team van de politie Regio Oost zag de man rond 04.30u met de tank op de hoofdweg van Marienburg nabij het PL centrum.

Hij werd aangehouden en heeft toegegeven de tank weg genomen te hebben achter het PL centrum. Hij bood deze te koop aan omdat hij geld nodig had.

K. is na voorgeleid te zijn in verzekering gesteld.


8 REACTIES

 1. De meeste Surinamers .kunnen tegenwoordig, net als Mokie, alleen door te stelen aan een durotank komen. Uitgezonderd ex-parlementariers en ex-ministers, die na één jaar zitting te hebben gehad in de regering en daarna een levenslang pensioen hebben. Alleen die gasten/boeven kunnen zonder lastig gevallen te worden door de politie, gewoon bellen naar de leveranciers van Durotanks en die worden dan, zonder problemen, helemaal.aan huis geleverd.
  gemodereerd

 2. Deel 2
  Politie: waar werk je?
  Dief: voorlopig alleen in district Commewijne. Het is hier goed zaken doen
  Politie: heb je assistenten?
  Dief: nee, ben soloartiest.
  Politie: waar heb je je opleiding genoten?
  Dief: Boma
  Politie: wat is je lijfspreuk:
  Dief: weg met Chan
  🤣🤣🤣🤣🤣
  gemodereerd

 3. Opsluiten van deze recidivist zal niet tot gedragsverandering leiden. Beter zou zijn om hem een taakstraf op te leggen waarbij hij onder begeleiding ergens in de landbouwsector gaat werken en op die manier zijn brood daarna kan verdienen, want er is een groot tekort aan mensen in de agrarische sector.
  gemodereerd

 4. Gelukkig dat deze gisteren 24 maart niet heeft kunnen plunderen. Politie bedankt.
  gemodereerd

 5. wel een eerlijke boef , hij geeft toe waar hij die durotank gestolen heeft , maar gewoon opsluiten die man , zo heeft hij wel elke dag een bakje vreten waar hij niet voor hoeft te betalen
  gemodereerd

 6. @denise

  Citaat: Beter zou zijn om hem een taakstraf op te leggen waarbij hij onder begeleiding ergens in de landbouwsector gaat WERKEN en op die manier zijn brood daarna kan verdienen.

  Dat is het probleem met deze groep werken komt niet voor in hun woordenboek.
  Deze groep is liever lui dan moe !!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 7. Politie ziet man grote durotank over straat rollen

  Hahahahaha ………. wat ee sukkel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.