Man (23) vast na beschuldiging van ontucht door 14-jarig zusje van vriendin

5
meisje
Foto ter illustratie

De politie in Suriname heeft een 23-jarige man aangehouden, nadat het 14-jarige zusje van zijn vriendin hem beschuldigde van ontucht.

De redactie van Waterkant.Net sprak hierover met de vriendin. Ze zegt dat haar jongere zus afgelopen zondag aan een andere zus zou hebben verteld, dat de man haar borsten heeft betast.

Het zusje zou eerder ook seksueel misbruikt zijn door haar neven. Nadat het slachtoffer vertelde dat de vriend van haar zus haar heeft betast, werd de politie van Albina ingeschakeld. Die heeft de man meteen aangehouden.

De 23-jarige vriend ontkent de beschuldigingen met klem. Volgens de zus is haar zusje vervolgens teruggekomen op haar verklaring bij de Surinaamse politie. Ze zou hebben gelogen hierover.

De verdachte zit sinds zondag in arrest. Hij wordt vandaag voorgeleid. De rechter-commissaris zal uiteindelijk een beslissing nemen over zijn lot.


5 REACTIES

 1. Het gaat zo makkelijk dat je wordt aangehouden op basis van een leugen en de leugenaars komen gewoon weg met soms nieteens een berisping of 1 dag in de cel om te evaren wat het is om een ander vals te beschuldigen
  gemodereerd

 2. Het betasten van borsten is toch geen vergrijp? Dan zouden alle babies in Santo Boma zitten, in de Boma Crèche.
  gemodereerd

 3. ook deze meisjes zijn al bedorven , ze kunnen alles op hun telefoon opzoeken , en ze zien dat ze mensen een loer aan kunnen draaien , en je hebt hier van die lui die zeggen dat kinderen honger hebben , waar na eten , dus in Suriname valt het wel mee met armoede
  gemodereerd

 4. Kijk de pedofielen hier boven reageren, want dat kan gewoon bij een 14 jarige toch?je hebt veel mannen in Su die moeten betalen voor seks want ze kunnen geen vrouwen vinden zonder te betalen ervoor. Zwakke mannetjes daar. En als ze een vrouw hebben is t iedereens vrouw..daarom zoveel onderling geweld tussen koppels
  gemodereerd

 5. @ Rowdie

  Zelfs als je, je vrouw/ vriendin tegen haar wil lichamelijk
  betast, ben je al bezig met aanranding. Dat is volgens de
  wetboek van het Nederlandse wetgeving. Ik zou jou nooit
  met mijn kleinkinderen alléén willen laten, want ik weet
  al wat zal gebeuren. ”Dan wordt Zwartmans Duivelmans”

  Redactie:

  Ter illustratie plaatsen jullie altijd een foto, is dat eigenlijk
  we nodig vraag ik me zelfs af! Straks plaatsen jullie nog een
  foto van een ”Neukende echtpaar foei toch”.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.