Singi neti voor Earl ‘Hele’ Ristie op maandag 20 maart

1
Maandag 20 maart Singi neti voor Earl 'Hele' Ristie

Op maandag 20 maart 2023 zal in Amsterdam een singi neti gehouden worden ter nagedachtenis van de onlangs overleden zanger en muzikant Earl ‘Hele’ Ristie.

Ristie, ondermeer bekend van de formatie La Caz, overleed afgelopen maandag plotseling in zijn woning te Amsterdam. Eerder op de dag had hij pijn op de borst.

Zijn kinderen hebben alle familie en vrienden gevraagd om maandag vanaf 19.00 tot 24.00 bij elkaar te komen en te zingen alsook mooie herinneringen op te halen.

De singi neti wordt gehouden om dankbaarheid te tonen aan de Schepper en om Earl zijn leven te vieren. De singi neti is ook bedoeld om alle nabestaanden te troosten en de overledene zingend en biddend te begeleiden naar zijn volgende bestemming.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Rhone Events in de Edessa Zaal aan de Rhoneweg 12 – 14 in Amsterdam.

De uitvaart van Ristie vindt dinsdag 21 maart plaats in zijn geboorteplaats Amsterdam. Aansluitend zal er gelegenheid zijn tot condoleren.


1 REACTIE

  1. Goedemiddag,
    Mensen moeten gaan leren dat als je geld bij iemand heb geleend de persoon terug moet betalen. Sommigen Surinamers zijn want betalers heb slechte ervaring ze komen zielig over wanner ze hulp komen zoeken. Als ze hun doel hebben bereikt willen ze niet betalen zoeken ze bewust ruzie met jouw, ze verzinnen gewoon een verhaal dat jouw moeder zwanger is geraakt van zijn eigen vader of broer noem maar op Bay koskosie noem men dat.Ze willen gratis een woning van de staat maar, ik weet dat je het later moet kopen daarom hebben veel mensen geen onderdak.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.