Crowdfunding opgezet om kosten ‘Alles Plat’ protestactie te dekken

24
drukke-protestactie-suriname

Met een inzamelingsactie hopen de activisten genoeg geld op te halen om de kosten voor de ‘Alles Plat’ protestactie op 24 maart in Suriname te dekken.

Maisha Neus zegt dat de opbrengst onder andere besteed zal worden aan drinkwater, bussen, brandstof, truck, generator, sound en eventuele juridische bijstand indien vreedzame betogers opgepakt worden.

Het doel van de actie is een sterk signaal geven aan de Surinaamse regering dat ze haar vele beloften niet nakomt aan haar volk en dat na ruim 3 jaar regeren pijnlijk duidelijk is geworden dat de politieke wil mist om het land naar rustig vaarwater te brengen.

“De problemen stapelen zich op, de economie is wankel en het land lijkt stuurloos en uitzichtloos geworden”, zeggen de activisten. Geëist wordt dat het parlement per direct alle vergaderingen staakt en de kieswet in behandeling neemt zodat verkiezingen in 2025 of eerder gegarandeerd kunnen worden. 

In Suriname kan er overgemaakt worden naar de Godo Bank op rekeningnummer 2002132585 ter name van Para Focus/Margé M. Getrouw.

In Nederland kan er overgemaakt worden naar de Rabobank en ING Bank.


24 REACTIES

 1. Hoe dan? Het volk heeft haast niets meer te maken, een reeds kaalgeplukte kip kan geen enkel veertje meer missen, Marsha en haar organistie zullen lelijk op hun neus kijken
  gemodereerd

 2. Zogenaamd funding, alsof niemand dan weet dat jullie door paars worden gesponsord, alles wat daar opgenoemd wordt lijkt meer voor een feest.
  gemodereerd

 3. Waarom zou men in Nl geld overmaken voor de protestmars op 24 maart? Als het uit de hand loopt is men er niet vies voor om te zeggen dit is door Nl gefinancierd en bekokstoofd.In Su legt men graag de schuld bij de ander.Dus niet doen bemoei je er niet mee!!! Blijf er buiten!!!
  gemodereerd

 4. Die neus moeten ze deporteren en de suri-nationaliteit afpakken.

  Ze vecht voor haar eigen hachje, want in Nederland kon ze niet ‘aarden’.
  Niemand neemt een activist in dienst, of je wordt ontslagen net zoals ‘wij zijn moe’. Ongeacht welke regering, een baan kun je vergeten. “Ikstinkzorebellen zijn slinkse uitkering-trekkers, die het een eer vinden om een strafblad te hebben.
  Deze ook loslaten in sunny point of een goudveld.

  Het is jullie democratische plicht om je aan wet en regelgeving te houden, dwz;
  Geen toestemming aangevraagd, is geen politie-bescherming;
  De sound-truck is verboden, toch dwing je;
  Het dna MOET, whoehahaha; Justitie dit betekent dat ze opnieuw het gebouw zullen bestormen en de leden gijzelen totdat de nieuwe kieswet is behandeld. Warning!!!

  Dit is overduidelijk chaos en rommel creëren.
  Getrouw, familie v die ex-justitie minister die een puinzooi heeft gemaakt v justitie?
  Ze is er altijd als de kippen bij. Dit keer oppakken en smijten in de cel.
  Enne, locatie verbieden is een democratisch recht vd regering!

  Alweer een verloren verkoopdag en angstige dag voor ondernemers.
  gemodereerd

 5. HET VOLK HEEFT AL NIKS OM TE ETEN. MEN HUILT DAT ZE GEEN BROOD KUNNEN KOPEN.

  HOE GAAN ZE DAN GELD STORTEN VOOR DE PROTESTACTIE.

  DE ENIGE FIGUREN DIE GELD IN DEZE POT GAAN STORTEN ZIJN NDP BONZEN DIE LEVEN VAN GESTOLEN GELD VAN DE CENTRALE BANK.

  NDP GAAT GELD VOOR JULLIE STORTEN OM WEER CHAOS TE STICHTEN!!!!!!!LEES GOEDJA!!!!!!!!!
  gemodereerd

 6. Dus deze belhamers kunnen wel gelden ophalen voor een protest maar zij kunnen geen gelden ophalen om een bijdrage te leveren voor herstel van t land. Dan is dit duidelijk een teken wat voor soort protest leiders zij zijn. Niet alles moet de regering doen,het volk moet ook werkn. Zij moeten proberen dat minder deviesen t land uit gaan,zij moeten exporteren zodat t land deviezen krijgt. Ipv dat deze belhamers dat geld besteden om een export gericht iets OP te richten en werkgelegenheid te creeren. Dan gaan zij OP straat voor aandacht. Deze protest leiders zijn een 0 waard. Deugen voor geen kopercent
  gemodereerd

 7. In plaats van dat zij geld verzamelen voor de ondernemers die geplunderd werden Al’s gevolg van hun acties,verzamelen zij geld voor hun eigen ding. Schandalig met hun hoor
  gemodereerd

 8. Ook een manier om de de finaciering door Bouta te camoufleren zgn hebben ze geld avn de gemeenschap gehad.Zo doorzichtig.
  gemodereerd

 9. Surinamers doe niet mee aan deze inzamelingsactie.
  Laat neusje en de rest van de aktivisten de kosten dekken voor de schade die zij aangericht hebben.
  Jullie zijn benadeeld en dan nog moeten jullie opkomen voor de plumderaars de zogenaamde vreedzame protesterenden!
  Zij vernielen en plunderen en hopen dat jullie gaan betalen.Surinamers wakker worden!Doe niet mee.Jullie zijn niet schuldig en hoeven niks te betalen!
  gemodereerd

 10. Verkiezingen in 2025? Vergeet het maar!! Deze zakken willen zo lang mogelijk aan de macht blijven daar ze weten dat ze zeker weggestemd zullen worden bij de volgende verkiezingen.
  Hun taak is nu: De verkiezingen zo lang mogelijk saboteren.

  Ik denk dat de insteek moet zijn:Geen verkiezingen in 2025 ? Dan komt er een zakenkabinet -door ons gekozen- nadat wij jullie persoonlijk hebben weggejaagd.
  gemodereerd

 11. De overheid moet stoppen met betalen van het lidmaatschap aan al die Internationale organisaties, kost teveel buitenlandse doekoe. Mensen hebben honger, ghehehehehe.

  Bij achterstallige betalingen heb je geen recht op reactie of hulp.
  Boem!!! Das habben sie niet gewustt hé.

  Anyhow, wat kunnen ze doen, helemaal niets.
  Die instanties hebben hun handen vol aan echte mensenrechtenschenders en hebben geen tijd voor schoppende kleuters.
  Waarschijnlijk krijgt noso een reactie van een chatbot; “Thx for your email, we will be back soon”.
  gemodereerd

 12. ALS DE VOS PASSIE PREEKT,BOER PAS OP JE GANZEN….Neus werkt sinds de oprichting op 1 januari 2021 als presentator van actualiteitenprogramma’s voor het online Facebook-platform D-TV Express. Begin 2022 beschuldigde ABOP-prominent en artiest Joël Martinus (Bordo) haar dat ze geld van ABOP-leider Ronnie Brunswijk zou hebben aangenomen, nadat zij hem voor abani (schurk) had uitgemaakt. Binnen de journalistiek werd dit bericht met verbazing ontvangen, omdat dit buiten de ethische journalistieke codes valt. Zij verklaarde dat ze om 25.000 USD had gevraagd om in haar bedrijf in cryptogeld te investeren. Ze had een lening 1.000 USD van hem ontvangen waarop ze 600 USD wist had gemaakt. In juli 2020 was ze een van de leiders van de Organic Movement die tegen de niewe regering protesteert.
  gemodereerd

 13. Voor de weledelgeleerde Neus en Getrouw.De president is de first man van het land en zijn eega wordt dan automatisch FIRST LADY.Gesnopen?
  gemodereerd

 14. Poppenkast, chaos, plunderen, vernielingen, branden, beroven, et cetera, daar zijn deze gasten wel heel goed in.

  Van echt hard werken hebben ze nog nooit gehoord en het daarom ook niet kunnen doen.

  Als het om hard werken gaat voor zich zelf en beter van te worden, zeggen ze dat slavernij op 1 July 1873 was afgeschaft.

  Voor een bordje linzensoep en zuurwater bij de demonstratie op het Onafhankelijkheidsplein moeten ook anderen voor gaan betalen.
  gemodereerd

 15. “Maisha Neus zegt dat de opbrengst onder andere besteed zal worden aan drinkwater, bussen, brandstof, truck, generator, sound en eventuele juridische bijstand indien vreedzame betogers opgepakt worden.”
  Waarom protesteren met sound?? is geen feest toch? er hoeft geen truck, generator, benzine etc te zijn. Dit zijn allemaal onnodige kosten.
  Nu al geld ophalen voor juridische kosten als er mensen worden opgepakt is BS.
  Wat als er niemand wordt opgepakt. Wat gebeurd dan met het geld? Houd het protesten en als er iemand wordt opgepakt zien we wel verder. Je kan ook een paar advocaten vragen een bijdrage te leveren door pro deo hun diensten te verlenen als er vreedzame betogers worden opgepakt. ik denk dat ze er wel open voor staan want hun voelen het ook. Maar ik vind het voorbarig om nu al te vragen naar geld ingeval van.
  Je kan ook aan de betogers vragen om een fles met water mee te nemen. Waarom moet de organisatie daarvoor zorgen??? of wordt het hele “alles plat” movement een njang patoe?
  gemodereerd

 16. Kom op, iedereen een deel van je laatste centjes overmaken. Is er ook een dollar rekening?
  Surineds laat zien dat jullie su liefhebben. In su denkt haast iedereen dat de euro’s in Ned. voor het oprapen liggen, dus……
  gemodereerd

 17. Ze hebben geen geld maar moeten toch overmaken.
  Is dit niet een oproep tot stelen?
  gemodereerd

 18. Beste famiri, als “alles plat “moet, vanwaar om geld bedelen? alles is toch al plat!
  gemodereerd

 19. Ik stelde onlangs de vraag hoe Pakiitow toch steeds zo’n soundtruck kon inhuren. En ook de andere organisatie kosten.
  Wel opvallend dat er nu opeens een crowdfunding wordt georganiseerd. Nogal ongeloofwaardig want er moet al lang betaald zijn voor die truck en in Suriname is iedereen skeer.
  Lijkt mij dat dit meer een cover up is!
  gemodereerd

 20. ,deze landverraders durven geen subsidie aan te vragen he , een vergunning ook niet he neus , jullie galbakken hadden alles kunnen betalen als jullie gewerkt hadden , maar iedereen ziet hier dat jullie blijven stelen van het volk , jullie zijn gewaarschuwd neus , als jullie rotzooi gaan schoppen , het vernieuwde traangas is deze week aangekomen
  gemodereerd

 21. Inderdaad @percival.

  Het is nu rustik, de vlag hangt weer rechtop dus waiting for de krantenkoppen;

  Breaking bad!
  “De ing en de rabobank beheren een bankrekeningnummer tbv activisten, die aantoonbaar gelinieerd zijn aan de december-moordenaar, en die de Democratisch gekozen Surinaamse regering omver willen werpen.”

  Verwerpelijk!
  gemodereerd

 22. Ze kunnen beter een ander actiemodel bedenken. Dit gaat het niet worden. Het geld kan je nuttiger besteden in deze dure tijd.

  Plant cassave en zoete patat. En verdeel de oogst onder de hulpbehoevenden.
  gemodereerd

 23. In geval van rellen en plunderingen alle organisatoren oppakken en achter de tralies zetten.
  Willens en wetens moeten ze protesteren om die bullebakken de gelegenheid te geven om te plunderen en daarna te roepen dat ze het niet zo bedoeld hadden…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.