dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Advocaat hoopt op spoedige vrijlating Pakittow, roept op tot kalmte

VIDEO: Advocaat hoopt op spoedige vrijlating Pakittow, roept op tot kalmte

-

Does Travel - naar Suriname

Bij het kantongebouw aan de Wulfinghstraat in Suriname vond vanmiddag de zitting plaats in verband met de aanhouding van Stephano ‘Pakittow’ Biervliet.

Er is in hoger beroep nog geen besluit genomen of Pakittow naar huis mag. De advocaten gaven aan dat uiterlijk maandag een besluit wordt genomen.

Advocaten Benito Pick en Antoon Karg spraken de aanwezige pers daarna kort toe (filmpje onder).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

34 REACTIES
 1. Pakittow mag niet vrij gelaten worden!
  Hij betekent onheil voor Suriname.Zijn volgelingen gaan zich versterkt voelen en nog meer chaos veroorzaken!


  gemodereerd
 2. Hopelijk geen slap gedoe nu… anders is het het van de dam en is het idd vervroegde verkiezingen !!!Bandeloosheid heeft geen “ slap gelul” nodig !!! Daadkracht is belangrijk, geeft zekerheid en is een basis voor de veiligheidsgarantie.


  gemodereerd
 3. Waarom gaf Pakitow de chauffeur opdracht om in te rijden op de ME en er zijn nog meer zaken die niet in het voordeel van hem zijn. Het was heel druk daar. De aanwijzingen of bevelen van politie zijn troef en daar hoort een ieder zich aan te houden. Zo’n grote vrachtauto in de menigte op die plaats, waar het kabinet van de president is en hij daar aanwezig is met al zijn beveiliging vraag om problemen als men denkt daar chaos te komen schoppen. Want het was chaos.

  Als Pakitow dit grapje had uitgehaald bij het Witte Huis de werkplek van de President van de USA, had hij zijn laatste adem uitgeblazen.

  Mensen moeten zaken rationeel bekijken en niet emotioneel.

  Als hij vrij komt prima, maar er zijn vele zaken waar hij schuldig aan is en of zijn verhaal niet betrouwbaar zijn en zelf mensen op een verkeerde richting willen brengen. Zaken die hij gezegd heeft moeten daarom ook worden uitgezocht en bewezen worden. Als dat niet bewezen kan worden, zie dan wat rest.


  gemodereerd
 4. Pakketow vrij ? dan hoeft boefdraad zich toch nergens zorgen over te maken?
  zelf een over duidelijk schuldige komt vrij dan is het pie nuts voor boeffie toch


  gemodereerd
 5. Hoezo zou hij worden vrijgelaten met zo’n waslijst aan zware misdrijven. Wat voor rechtspraak hebben ze in Suriname.


  gemodereerd
 6. Wordt hij nu dé martelaar v suri 😆.

  Die suri’s lijken wel chino’s, alles kopiëren ze, helemaal niet creatief, na-apers.
  Neks free paki, gek geworden. Hij is een domme oproerkraaier, niets meer en niets minder.

  Nu de rest nog…


  gemodereerd
 7. @Ray, waar ben je bang voor. Men kan een Pakittow niet met valse beschuldigingen achter de tralies zetten. We hebben nog altijd met het strafrecht te maken.In dit concreet geval speelt rancune tegen de demonstranten een grote rol. Santokhi slaat in het wild om zich heen. De haat tegen Santokhi kan niet meer gerepareerd worden.De mensen gaan hem bekogelen als hij denkt de massa op te gaan zoeken.De neergang van jouw president is niet meer te stuiten.


  gemodereerd
 8. De tijd van poppenkast is voorbij,
  Inlichtingen Dienst, Leger en Politie, Rechters, wezen jullie paraat in de grote chaos die er geschapen is.

  Dame gambiet speelt hoog spel.

  De situatie moet niet emotioneel bekeken worden, maar rationeel.

  Zie wie de redie moesoes overal worden ingezet en er een etnisch strijd van willen maken en wie er voordeel uit wilt halen, de grote onschuldige speelt en muisstil is.

  Dezd man heeft overal zijn handlangers/ redi musu die hem uit de gevangenis willen houden. Hij ze behoorlijk beloond had en nu van hen een wederziens verlangen.

  Deze man moet zo snel mogelijk achter slot en grendel.

  Rationele Surinamers ondersteunen jullie de huidige regeringscoalitie, want de grootste crimineel van Suriname voelt de hete adem van vrouwe Justitia in zijn nek. Hij schept chaos en wil munt uitslaan om zijn vege lijf te redden.

  Let op:
  – verborgen en geheime militaire wapens en munitie bij hem thuis, die aan het licht kwam door moord,
  – militaire uniform bij de ontmoeting van de huidige president Chan en vp bravo in het presidentieel paleis,
  – verdwenen zware militaire wapens en munitie uit zijn woning aan de Patrijsstraat in Leonsberg,
  – deze man is al lange tijd bezig met een plan om de macht in Suriname weer over te nemen langs niet democratische weg,
  – waar zijn de gestolen zware militaire wapens en munitie, waar naar het laat uitzien bis hem weer met de luitjes die ze bezitten opgespoord kunnen worden. Is dat niet vreemd?,
  – gaf aan nooit in de gevangenis te gaan zitten,
  – gaf aan dat hij soldaat is,
  – zie wat hij allemaal zei bij de laatste demonstratie in Ocer, het leek een grap/ volg de video goed,
  – zie dat hij zij dat hij zich geen zorgen maakt over de straf vd rechter van 8 December 1982 en dag hij zich zorgen maakt over het volk,

  Als dit allemaal geen aanwijzingen zijn dat deze man zich beschouwd dat hij de redder is van Suriname dat weet ik het niet.

  Blijvdn jullie kijken naar de chaos en vragen jullie je niet af, wie misbruik maakt van de sociale, financiele, sociale situatie in het land, het zwak bestuur en beleid van de huidige regering, de grote schulden met hoge renten die iedereen in het land treft.

  Worden jullie wakker en wees paraat. Niet alleen naar het uitgemergelde volk kijken, maar ook naar de wolf in schaapskleding met zijn vele redi musus, die er zijn om chaos te scheppen.

  Een kat in het nauw gedreven kan rare sprongen maken.

  Politie, Leger, Inlichtingen Dienst, regeringscoalitie enz wees paraat en laten juliie je niet verrassen.

  Zie heel goed waar het gevaar dat loert en vandaan gaat komen.


  gemodereerd
 9. Pakitow, het is nu tijd om iets terug te doen voor je land. Vraag niet wat het land voor je kan doen, maar vraag je zelf wat je voor het land SU kan doen. De regering kan niet in twee en een half jaar van een bankroet land een rijk land maken. Het land vraagt nu om geduld en niet om plunderingen.


  gemodereerd
 10. Zijn dit die batterijen van advocaten die Bouta heeft beloofd om deze gasten te verdedigen.
  Hier achter zitten de drugs criminelen. Ze willen hun handel , weer vrij stellen.
  Daar om moet deze regering weg.
  Die moni hond is ook één van ze.
  Ik hoor brunsie nog zeggen bordo laat zich binnenkort melden.
  Want zijn moni was nog langer geworden.


  gemodereerd
 11. twee advocaten , eentje voor zijn rechter deel en de andere voor het linker deel , eventjes madam erbij halen die is voor het middelste deel , maandag komt hij vrij maar wel in 3 stukken , elke advocaat eist zijn deel op


  gemodereerd
 12. Hoe dom kan je zijn pakito.Degene(n) die jou hebben opgehits en ingeluisd zijn nergens te bekennen.Domme massa trapt er steeds in. Dat zaken verkeerd gaan,kan je op een proffesionele manier aanvechten.Ik hoop dat je je lesje hebt geleerd. Ik hoop dat je gauw wordt vrijgelaten.


  gemodereerd
 13. Zie je wel ongeschoolde WAT, ze verwachten maandag al een uitspraak van t hoger beroep. Liever zeg jij niks meer hierzo, want je laat zien dat je geen kennis van zaken hebt. Ga wat boeken lezen en daarna mag je weer op wtk iets komen zeggen.


  gemodereerd
 14. Waarom ziet men bij deze acties en plunderingen geen:
  – Boeroe leeftijdgenoten,
  – Chinese “
  – Hindustaanse “,
  – Joodse “

  Laat men heel goed kijken naar de etniciteit vd plunderaars en weten uit welke etniciteit ze komen, ook de volwassen die brillen stalen, goederen in auto’s deden, beroepen die ouders hebben, gestolen goederen aan hun kids gaven, met stenen gooien, enz.

  Laat men heel goed naar die etniciteit kijken die goederen gestolen heeft, uit het miliaire voertuig sprongen en weg vluchten, inbraken pleegden bij ondernemingen, in ondernemingenbromfietsen stalen en ermee op straat mee vandoor gingen, patta’s stalen, enz, enz.

  Een grote groep van deze etnicitiet die met nieuwe patta’s, T-shirts, broeken, brillen, enz rondloopt hebben zit met een zekerheidsgrens van 99,9999 % gestolen door inbraken bij ondernemingen in Paramaribo op 17 Februari 2023.

  Burgers maken jullie foto’s. van deze luitjes, wst ze aan hun lijf, voeten aan hebben.De merken zijn bekend en hierdoor kunnen en mogen deze personen aangemeld worden bij de politie in uw tegio.

  De criminaliteit moet bestreden worden en iedere burger moet dit doen bij de politie als er een vermoeden is. Aan de hand van videobeelden, getuigen en waar was betrokkene toen op 17 Februari 2023 tijdens het tijdstip vd plunderingen kan worden vastgesteld of het een plunderaar m/v is geweest. Wellicht ook een crimineel is die zich aan plunderingen, inbraken, diefstal, enz heeft schuldig gemaakt.

  De criminaliteit moet bestreden worden en uit welke etniciteit ze afkomstig zijn moet bekend wirden gemaakt, hun wijk, leeftijd, enz. Alles moet bekend zijn en aan het publiek worden meegedeeld.

  Hierdoor is de samenleving goed geinformeerd en weet men wie deze criminele daden doen.

  Maakt u foto’s en video’s van personen die nieuwe goederen aan lijf en voeten, gezicht hebben en meldt u dit bij de politie 115.


  gemodereerd
 15. Het zijn ook de minst ontwikkelde deel van de Surinaamse bevolking. Nu vandaag nog gehoord dat tientallen Chinese winkeliers richting Guyana en of China vertrekken. Ze hebben zoveel ellende van de plunderingen ondervonden dat ze hun leven niet meer zeker zijn. Wie gaat de zaak nu voortzetten? De neger heeft geen verstand van hoe de economie werkt en heeft ook niet de ondernemingsgeest. Liever zijn ze moe dan te werken.
  In China leven duizenden Afrikaanse negers. China doet er goed aan hen het land uit te schoppen want ook in dat land zorgen ze voor overlast.


  gemodereerd
 16. anderen die geplunderd hebben waar video bewijs van is worden vrijgelaten?
  waarom zou pakkitow niet vrijgelaten moeten worden?

  tevens zijn er andere verhalen en bewijzen dat er veel meer aan de hand is
  het vasthouden van pakkitow heeft een ander doel
  dit hele zaakje stinkt en dan vooral bij deze nutteloze regering en hun corrupte gedrag
  maar dat blijken alle posters hierboven totaal te missen


  gemodereerd
 17. Ray en die andere domme krachten zeg iets zinvol rare gasten zijn jullie heb medelijden met jullie ongeschoolden


  gemodereerd
 18. @ Soema Bali Boe
  25 februari 2023 Bij 00:37
  Pakkitow vrij , mijn MARS.

  Waarom wordt er ook niet geschreeuwd voor de vrijlating van die andere terrorist Abdoelrahman?
  Omdat hij geen zwarte is zeker?
  Abdoelrahman vrij!
  Mi mars Papa!


  gemodereerd
 19. @RobG
  Jij hebt een IQ van 0,0.
  Ten eerste moet je begrijpen dat het niet Santokhi is die bevelen of opdrachten geeft aan de politie .Santokhi is daarom dus geen dictator als bouta.
  Ten 2de altijd kom je op voor criminelen die meer schade, verdriet ,chaos en heil veroorzaken onder de bevolking.
  Man je pleit voor de 2 gevaarlijkste criminelen om niet gestraft te worden.
  Die zijn bouta en pakittow.
  Waarom ging pakittow en de rest niet over tot plunderen en chaos veroorzaken tijdens bouta?Hoeveel protesterende kwamen op straat tijdens bouta die werden opgeroepen door pakittow of de rest van de zogenaamde activisten ?510 of 20 misschien?
  Precies toen waren ze bang dat ze kapot geschoten zouden worden in opdracht van bouta.
  Nu mogen ze blij zijn dat ze nog in leven zijn dankzij Santokhi die respect heeft voor democratie.
  Maar dit alles gaat niet doordringen tot harde kokoskop.Plunderen is stelen.Als je dit maar geweten had…


  gemodereerd
 20. @Eva
  Wij willen plunderaars ,rovers en de rest van de criminelen achter de tralies zien.Is dat teveel gevraagd?
  Is het een zonde om voor gevangenisstraf voor pakittow en zijn mob te vragen?
  Meiske ,ga wat nuttigs te doen ipv voor ctiminelen te pleiten.Ben je ook 1 van de plunderaars geweest?


  gemodereerd
 21. @Hans Oh
  We weten bliksemsgoed wie een hand heeft achter de advocaten van pakittow.
  Juist ja ..bouta.Het gaat niemand verbazen als pakittow vrij komt maandag.
  De surinamers zijn voorbereid op ern tweese plunder episode van pakittow en zijn mob.Dit gaat een alledaags veroning worden…pakittow en plunderen.


  gemodereerd
 22. De heer Pakkitow wordt gewoon gepest door de huidige regering. In het weekend gaat het OM overleggen met de president en word hij vrijgelaten. Er is geen enkele reden om deze goeie man die vooral voor de sociaal zwakkeren opkomt nog langer vast te houden. De president houd er niet van als er tegen hun asociaal beleid geprotesteerd wordt. De president kan niet tegen kritiek. Het OM wordt teveel beïnvloed door de president. Waarom sluiten ze de VP die internationaal veroordeeld is niet op. Waarom werkt Santokhi met een veroordeelde samen.


  gemodereerd
 23. Video/audio opnames kunnen helderheid brengen. Desalniettemin zal indien deze bezwarend zijn, worden gezegd dat “in the heat of” is gehandeld. Hij, verklaart op fb het volgende . Hij sprong van de truck af, kwam bij het gooien met traangas te vallen en verliet toen de plek. Elders werd vermeld, dat hij door de politie werd afgevoerd. Het hele gedoe lijkt wel een soap opera. Drie stelende vrouwen op heterdaad betrapt worden verhoord en huiswaarts gestuurd. Wat voor zin heeft het dan dat MIA ertoe overgaat andere overtreders op te sporen. Om ze na verhoord te zijn eveneens huiswaarts te sturen? Wetsvergrijp is strafbaar, dus opsluiten de gasten die zich schuldig hebben gemaakt aan strafbare feiten. Vrees dat herhaling anders niet zal uitblijven. Jammer dat emoties nu de boventoon voeren evenals politieke invloeden, waardoor velen de zaken die zich hebben voorgedaan niet objectief kunnen beoordelen. Over de invloed van bepaalde nepjournalisten of zich presentator noemende zal ik het nu niet hebben.


  gemodereerd
 24. Ze schreeuwen allemaal om de vrijlating van Pakkitow maar heeft iemand gehoord dat Abdoelrahman ook vrijgelaten dient te worden? Nee toch ? Zegt toch al genoeg he.


  gemodereerd
 25. Eva 25 februari 2023 Bij 11:37
  Ray en die andere domme krachten zeg iets zinvol rare gasten zijn jullie heb medelijden met jullie ongeschoolden

  Het komt de leesbaarheid van ongeschoolde mensen ten goede indien men gebruikt maakt van interpunctie’s.


  gemodereerd
 26. Delict van Pakitto 17-2-2023:

  Actief organiseren van criminele bendes

  Aannemen van financiele smeergelden van ndp voor criminaliteitsopvoering 27-2-2023

  Actief op de been brengen van criminele bendes op 17 februari 2023

  In georganiseerd verband vernietigen van het dna gebouw en terrein op 17 -2-2023

  Opzettelijk vernietigen van de openbare weg dmv weghalen van stoeptegels om het dna gebouw daarmee te vernielen

  Opzettelijke brandstichting auto,s

  Opzettelijke poging tot brandstichting overheidspanden

  Opzettelijke poging tot brandstichting hoekgebouw

  Opzettelijke plundering van winkels

  Opzettelijke mishandeling van chinese winkeliers.

  Opzettelijk in hoogst eigen persoon opdracht geven om militairen dood te rijden met soundtruck

  Opzettelijke brandstichting in militaire truck vol militairen
  etc etc

  Organisator en leider=pakitto=miljoenen usd schade en poging tot moord doodslag.

  Waarom moet de overheid deze schade betalen???????nee toch??????????

  Hij moet 15 jaar in de gevangenis. Nooit loslaten deze ellendeling.


  gemodereerd
 27. De regering Santokhi heeft zwaar gefaald.Alleen de minder intelligente aanhang van de VHP zegt dat er licht aan het eind van de tunnel is. Het volk is moe. Onder de regering Bouterse stond het welzijn van de bevolking op nummer 7 op de schaal van 10. Onder Santokhi is het welzijnsniveau van de bevolking gedaald naar nummer schaal 3.Er is voldoende geld in het land. De inkomsten van Suriname zijn gigantisch. Dit is de reden waarom India, China en de geldschieters van Oppenheimer geen regeling willen treffen met de regering Santokhi. Volgens Oppenheimer is de regering Santokhi onbetrouwbaar.Santokhi wil al de kredietverschaffers geen inzage geven in de inkomsten van het land. Ook het parlement krijgt geen inzage naar de inkomsten van het land.


  gemodereerd
 28. hans ,oh oh , die virus in je kanis begint goed te werken , jij zal wel nooit boeken gelezen hebben , dus verdwijn hier , maar het virus zorgt ervoor
  daar bij jou in Holland worden 60 personen per dag door covid besmet , dus covid wil graag kennis met je maken
  biervliet zal nog een lange tijd vast gehouden worden , en waarom maak jij je daar zorgen om een crimineel hier
  of maak jij je zorgen om jou vriend ddb


  gemodereerd
 29. robg , hoezo valse beschuldigen , klojo alles staat op video met geluid en het is duidelijk te horen wat jou vriend aan bevelen geeft , en wat jij over santokhi zegt verbaasd niemand hier , jij robg bent uit de kont van bouterse geworpen , je kent toch :: ledigheid is des duivels oorkussen


  gemodereerd
 30. Stef Blok signaleerde het jaren geleden reeds……

  SURINAME wás, is en blijft een FAILED STATE zonder enig toekomstperspectief.

  Incompetente, corrupte, criminele, veroordeelde misdadigers hebben dat land sinds 1975 in een financieel economische en morele afgrond gestort.


  gemodereerd
 31. Passant, ik denk dat jij altijd een flinke borrel op heb, wanneer jij je reactie aan het opschrijven bent. Daarnaast toon Je duidelijk rechtse trekjes á la PVV te hebben.
  Dat de andere leden uit de andere bevolkingsgroepen niet meedoen is voor jouw een raadsel (dus geen misdraging van de Creolen), maar voor mij een weet.
  Als jij de Surinaamse samenleving een beetje kent, (wat ik enigszins betwijfel) dan zul je hebben gemerkt, dat door de jaren heen, het altijd de Creolen zijn geweest die hun stem verheffen, hebben laten horen. De Creolen, niet dat zij beter zijn, ik denk dat zij eerder ageren als hun sociale positie in het gedrang komt, zij zijn van huis uit mondiger, alerter, dat is hen ingepeperd. De ‘anderen’ laten om ‘plausibele’ reden hun stem niet horen al hebben zij het even slecht als de Creolen.
  Als het gedrag van de Creolen verstandig is kun jij nooit achterhalen, de anderen (waaronder jij) die niet durven, die kennelijk het nut van ageren niet inzien, maken er vaak gebruik van om de Creolen in kwade zin weg te zetten. De woorden die gebruik worden zijn je bekend, je leest toch vaak de WKT.

  Ik vond het nogal gewaagd van Santokhi, die samen met de “beperkte” Brunswijk, denkt dat hij de enige is die Sranan uit het dal kan halen, zonder de anderen erbij te betrekken. Hij werkt wel samen met de Abop (creoolse partij, ook eenkennig), maar die hebben weinig of geen inbreng in het uitstippelen van het beleid, Santokhi onderschat zijn beperking met betrekking tot het omgaan met de anderen en dus hun noden en wensen ook niet kent. Je ziet het ook aan zijn reactie, hij denkt dat hij niet gewenst is vanwege zijn Hindostaans zijn. Natuurlijk speelt dit een rol bij een kleine groep Creolen, racistisch van aard, maar niet onder de meerderheid, anders had zijn VHP geen 20 DNA zetels behaald/gewonnen.
  Het regime/duo Bouterse/Adhin had er ogenschijnlijk minder last van.

  Deze roerige dagen hebben één ding duidelijk gemaakt en dat is dat hij geen weet heeft van wat er in de kansarme buurten speelt. Het breekt hem nu op, hij mis duidelijk de zo nodige inzicht, want a mang n’e taki nanga trawan, soso deng sma sang gers’ing.

  Ik vind dat het een eerste vereiste moet zijn, dat als iemand, hij/zij, maak mij niet uit wie, uit welke groep dan ook, het land met verschillende bevolkingsgroepen, met hun “eigen” ding, wil gaan leiden, dat hij/zij meer dan genoeg moet weten wat er in de samenleving speelt/leeft (wat wil het volk), niet enkel in één groep. Wij kennen geen minderheden in Sranan, wij zijn één in verscheidenheid. Ju musu sabi ju volk, mi feni.

  De meeste Creolen hebben wat dit betreft een streepje voor, komen bij iedereen binnen, kennen meestal ook iedereen, kortom zij gaan makkelijker om met anderen, voelen zich meestal niet beperkt door culturele orden en waarden.
  Dit zijn feiten en geen persoonlijk gelul van Pony, dus racisten ga rustig slapen, en morgen gezond weer op.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES