Politie arresteert veroorzaker aanrijding voor beroving ondernemer in Ford Raptor

7
Politie in Suriname

De 24-jarige veroorzaker van een aanrijding Marcel V., is donderdag door de politie in verzekering gesteld voor beroving van een jonge ondernemer in een Ford Raptor aan de Martin Luther Kingweg in Suriname.

De verdachte reed met een Toyota Corolla over de Latourweg. Hij kwam vervolgens op de Martin Luther Kingweg en sloeg dubbel rechts, waarbij hij de auto van de  ondernemer aanreed. Ondanks dat hij een lekke band kreeg, reed de 22-jarige ondernemer door. Hij werd door drie voertuigen achtervolgd die hem ter hoogte van een restaurant hebben klemgereden.

Onder bedreiging werd het slachtoffer beroofd van zijn mobiele telefoons en forse geldbedragen te weten 3.000 euro, 263.000 SRD en 500 USD. Na daad reden de auto’s weg.

De benadeelde reed hierna naar de politie van Livorno een deed aangifte van beroving. Na camerabeelden te hebben  bezichtigd werd de veroorzaker Marcel aangehouden. De verklaringen van hem stroken niet met de veiliggestelde beelden. Uit de beelden blijkt dat de veroorzaker de aanrijding opzettelijk heeft veroorzaakt en de andere auto’s een achtervolging hebben ingezet om de Ford Raptor van de benadeelde klem te rijden.

Ondanks zijn ontkenning heeft de politie na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie de veroorzaker in verzekering gesteld. Hij moet veel meer afweten van de beroving. Aan de opsporing van de overige verdachten wordt gewerkt. De buit is nog niet terecht. De Toyota Corolla  is niet gekeurd en ook niet verzekerd. Ook blijkt dat de bestuurder niet in het bezit van een rijbewijs is.


7 REACTIES

 1. In the heath of the moment heeft hij dit gedaan….tjeeee laat hem vrij hoor stomme leden van het OM
  gemodereerd

 2. deze klojo houdt zijn mond en madam zal hem bijstaan , geen auto verzekering , is niet gekeurd en die klojo heeft geen rijbewijs , let maar op madam krijgt deze klootzak vrij
  gemodereerd

 3. Je rijdt een ford raptor en je laat een corrolla je molesteren??
  Je had over auto en criminelen moeten rijden.
  gemodereerd

 4. Rijp genoeg om van het bosje Brug te springen, durft hij
  niet dan gewoon duwen. Ga maar lekker zwemmen met de
  vissen, tering lijer !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Voertuig niet gekeurd, bestuurder niet in het bezit van een rijbewijs. Hiervoor een flinke boete opleggen. Voor eventuele betrokkenheid bij de overval/beroving een “gepaste” straf opleggen. Alhoewel…..tegenwoordig schijnt niemand schuldig te zijn aan wetsovertredingen. “In the heat of” is de oorzaak.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.