Narcotica Brigade zal komende dagen heel ‘agressief’ opereren

6
Politie in Suriname

De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname zal de komende dagen heel ‘agressief’ opereren. Dat heeft Milton Bisschop, woordvoerder van de Surinaamse politie, vanmorgen laten weten.

“Op locaties waarbij drugsverkopers denken dat het een free for all is, zullen de rechercheurs van Narco niet schromen om op te treden”, aldus de woordvoerder.

Op vrijdag zijn er in en buiten Paramaribo tal van invallen gepleegd. Zo is er opgetreden op de hoek van de Kwatta- en de Noordwijkweg allernaast een Chinese winkel. Daarbij zijn hasj, marihuana en xtc pillen in beslag genomen.

In een leegstaand gebouw dichtbij deze lokatie zijn er naast bovengenoemde drugs ook zakjes sukru en cruisers in beslag genomen. Ook aan de Krommelinstraat werd opgetreden, alwaar marihuana is aangetroffen.

Tijdens deze invallen werden de drugs onbeheerd aangetroffen


6 REACTIES

 1. Goedzo!

  Het was jaren goed toeven in suri, een walhalla voor de drugsdealers, want baas zat zelf aan de top. Ze waanden zich onaantastbaar en nu hebben ze een probleem na tien jr dealen. Geen werk, dan maar roven.

  De gevangenissen raken overvol. Ik stel voor om bij te bouwen net als in Guatemala of die buitenplaatsen v bouta confisqueren, stuk goedkoper.
  De zware jongens mogen net als die geronselde russische boeven, gaan vechten in Haïti. Drop ze daar.
  Buitenlandse dealers deporteren.
  gemodereerd

 2. Wat een stelletje bij de KPS zeg, waarom gaat men bekend
  maken wat men van plan is ????? Actie,s moeten voor de
  boeven een onaangename ervaring zijn, en niet 1 die men
  verwacht !Dit geldt ook bij road block, niet en nooit bekend
  maken, dan kan men spreken van een goede actie!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Dit is gewoon weer een afleiding. De grootste drugsbaronnen lopen vrij rond in Suriname want ze hebben iedereen in hun zak.
  Zelfs in Nederland weten ze dat die zogenaamde rijstmagnaten en hardwerkende ondernemers sinds jaar en dag in die handel zitten.

  Duik eens in de oude archieven en lees ook het boek van N. Makdoembaks “Lachmon en Hindostaanse godfathers in Suriname”. Mensen denken dat het allemaal begon met de handel in cocaïne, dat is onjuist. Sinds de koloniale tijd handelden Hindostanen en Chinezen in opium en ganja. De Nederlandse staat gaf ze zelfs een vergunning daarvoor. Toen die Hollanders de opiumwet invoerden is die handel de illegaliteit ingegaan.
  gemodereerd

 4. Ik hoop dat er schoon word gemaakt thuis en op een eerlijk manier en toon respect het werk vericht en volbracht zal worden
  voor onze vlag !!

  Ik word zo geirriteerd nu , 30 jarie kba!!!
  Soort sei wo go now?

  Hoop ik voor de korps en het nationaal leger en de blauwtjie s
  gemodereerd

 5. ach ze zijn gewoon dom , en bang , zij durven niet naar leonsberg om die drugshandelaar en drugsgebruiker op te pakken , en wat bedoelen ze dan met agressief optreden
  gemodereerd

 6. En Nickerie dan? Hebben zij vrij spel daar! De kleintjes oppakken die niet een advocaat kunnen betalen en de big boys maar doen wat zij willen.
  Justitie wordt wakker.
  Niet allleen achter de decembermoorden zitten. Tijd verlies.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.