woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugskoerier wilde met 6,5 kilogram cocaïne naar Brazilië

Drugskoerier wilde met 6,5 kilogram cocaïne naar Brazilië

-

Does Travel - naar Suriname

Vanmorgen is op de internationale luchthaven van Suriname, een 41-jarige man aangehouden die ruim 6,5 kilogram cocaïne naar Brazilië wilde smokkelen.

De verdachte B.G. werd in de vroege ochtend van zondag 5 februari door medewerkers van Luchtvaart Beheer Security gecontroleerd. Daarbij werden 31 pakjes vermoedelijk cocaïne, met een brutogewicht van 6.540 gram in zijn reiskoffer aangetroffen.

Milton Bisschop woordvoerder van de politie bevestigt dat de verdachte op het punt stond te vertrekken naar buurland Brazilië.

De drugskoerier alsook de drugs zijn overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de Surinaamse. De verdachte zal worden voorgeleid terwijl de afdeling Narcotica Brigade zich verder belast met het onderzoek

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Die 41 jarige BG is dat een suri een braziliaan een columbiaan of andere wereld burger, vermeld dat ook in je bericht want zoals jullie het weergeven is het net of alle suris drugs smokkelen.


  gemodereerd
 2. Het spul was voor eigen gebruik.Het betreft een goed opgeleid iemand.Vierde klasse lagere school.


  gemodereerd
 3. Jullie moesten hem laten doorgaan en Brazilië op de hoogte stellen..dan kon hij daar rotten in zn cel. Nu moeten wij belastingbetalers hem verzorgen


  gemodereerd
 4. Die dacht ook “lekker, een vroege vlucht, dus zal het BIT team niet aanwezig zijn”, maar helaas voor die snel veel geld willen hebben drugsvent. 41 jaar en nog geen werk hebben. Gelukkig waren de mannen van LBS waakzaam en alert. Proficiat!


  gemodereerd
 5. Wat een domme man, had maar eerst info ingewonnen
  bij iemand van Leonsberg, dan was je nu safe !!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES