zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRuzie tussen scholieren eindigt in steekpartij

Ruzie tussen scholieren eindigt in steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie tussen twee scholieren is vandaag geëindigd in een steekpartij bij de Calorschool in Suriname.

Het slachtoffer (15) is door een medescholier in zijn rug en arm met een scherp voorwerp gestoken. Nadat de 15-jarige werd verwond rende hij de trap naar boven op en kwam in de gang te vallen.

De gewonde jongeman is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De politie wist de verdachte aan te houden en voerde hem af naar het bureau, ter voorgeleiding aan een hulpofficier.

Waar de ruzie over ging is nog niet duidelijk. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
BODO Party

9 REACTIES
 1. Maakt niet uit waar de ruzie overging, die opgroeiende moordenaar moet de gevangenis is. Minderjarig of niet, hulp officier, politie, OM, wie over deze ernstige feiten gaat, stel een daad en sluit deze klootzak op. Wordt dit de nieuwe trend op (vrijdag) de scholen. Volg het voorbeeld van Frankrijk, waar 4 tieners voor het pesten van een medescholier (die zelfmoord heeft gepleegd) een celstraf van 10 jaar kunnen krijgen. Daar is geen nibte of dubois die het gespuis met een ernstige waarschuwing naar huis sturen.
  Mister Investigator Sampie, dit vraagt om onderzoek.


  gemodereerd
 2. Niet getreurd,de dader kan alsnog president / vice-president worden van Suriname : Suriname is een land waar coupplegers,oorlogsmisdadigers,drugsdealers en bankrovers,PRESIDENT / VICE-PRESIDENT worden….Neks no fout !


  gemodereerd
 3. Je hoeft in Su niet te gaan leren, als je iemand koelbloedig
  kan afmaken, ben je Cum laude geslaagd als toekomstige
  (Lijder.) Zie reactie van @ Jacobus &@ Wilco.

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 4. Waar heeft de Surinaamse jeugd dit vandaan. In Nederland lopen vele jongeren ook met messen rond.
  Al dat kopieergedrag gaat razendsnel nu met anti sociale media.

  Alleen de armelui gaan hier de dupe van zijn. De miljardairs sturen hun kinderen naar privé scholen met speciale bewaking. Daar worden ze opgeleid om de toekomstige “leiders” van het land te worden. Tenzij ze in het buitenland blijven wonen tijdens hun vervolgstudie…


  gemodereerd
 5. vandaag zal opa ddb in ocer deze jeugd vol lof toespreken , goed jongeren jullie hebben mijn oproep begrepen , grijp wapens en maak chaos


  gemodereerd
 6. Deze jongeren moeten goede kotie go krijgen. Er moeten zware maatregelen komen tegen deze opkomende criminelen. We hebben over paar jaar grote groep die geen moer op school hft gedaan of vroeg gestopt zijn.
  Onderwijs is zo achteruit gegaan in nog geen 3 jaar tijd. Het gaat door. Minister moet weg van onderwijs. Houd de eer aan jezelf. Je kan het niet


  gemodereerd
 7. Iedereen loopt op zijn tenen in het land. De leiding echter, word 24 uur per dag omringd door bodyguards. Ze hoeven nergens bang voor te zijn. De huidige economische malaise zorgt voor anarchie. Mensen als ondernemers, hard werkende mensen. Moeten enorm op hun hoede zijn. Maar ook onder de jeugd is verdraagzaamheid ver te zoeken. Suriname is nog onveiliger geworden. Tralies rondom je huis is geen garantie meer. En toch beweerd de President, dat het goed gaat, investeerders staan in de rij om zaken te doen. Volgens mij is Chan blind… ook het beloofde Dubai dat Suriname zou worden. Blijkt verder weg dan ooit. Liever stoppen ze vandaag nog dan pas in 2025. Tegen die tijd is Suriname vernietigd en kunnen de volgende generaties, weer van voren beginnen..sari tori


  gemodereerd
 8. paarsen hier zijn zo dom , we denken dat ze slechts de kleuterschool hebben doorlopen , en jullie baasje ddb heeft die jeugd opgeroepen he om de wapens te pakken en chaos maken , maar omdat jullie zo dom zijn , zijn jullie het vergeten he


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES