vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers met vuurwapens, houwers en messen dringen woonhuis binnen

Rovers met vuurwapens, houwers en messen dringen woonhuis binnen

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen in Suriname hebben in de vroege ochtend van donderdag 24 november een gewapende roofoverval gepleegd bij een woning te Rijsdijk.

De mannen gewapend met vuistvuurwapens, houwers en messen drongen het huis binnen en overmeesterden en beroofden de bewoners.

Onder bedreiging van de voormelde wapens werden de slachtoffers beroofd van hun geld, sieraden en andere persoonlijke spullen.

Een 35-jarig slachtoffer werd gekneveld achtergelaten. Hij heeft daarbij slagen moeten incasseren, waardoor hij een barstwond aan zijn hoofd heeft opgelopen. Vernomen wordt dat hij met enkele vrienden in de bedoelde woning logeert.

De politie van Rijsdijk werd na de beroving gewaarschuwd en ging ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Het is schering en inslag geworden!
  Heeft alles weg van anarchie. Er is totaal geen beleid op de enorm toegenomen criminaliteit in Suriname en een vrijbrief in het roversland om te roven en te stelen.
  Dat er nog altijd geen demonstraties zijn om moks-Aleisi naar huis te sturen is een teken aan de muur dat er voor jullie daar in Surbabwe geen redding meer is.
  Gaarne herinner ik jullie eraan dat hij als min. van JustPol belast is en aangesteld is voor de handhaving van orde en veiligheid.
  Hopelijk gaat het koewartje vallen in die zaagselkop! I.h.b. voor @Debby!
  I rest my case…


  gemodereerd
 2. Het loopt echt de spuigaten uit. Suriname heeft zich uitstekend weten te ontwikkelen na de onafhankelijkheid maar dan met de aanzienlijke hoeveelheid roofovervlllen. Chantoki tu kaaa kare hai. Kun je geen grootschalige opruiming houden. Of het land verdelen in 2 stukken is mijns inzien de beste oplossing.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES