zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMinderjarige dochter loopt trauma op nadat vader moeder mishandeld

Minderjarige dochter loopt trauma op nadat vader moeder mishandeld

-

Does Travel - naar Suriname

Melvin L. heeft zijn vrouw, met wie hij een relatie van 17 jaren heeft, mishandeld in het bijzijn van hun minderjarige dochter. Dit gebeurde aan de Ramnarain Oemrawweg in Suriname.

Volgens de vrouw wordt ze voor allerlei pietluttige dingen mishandeld door haar man. Dit keer gebeurde het in bijzijn van hun dochter en besloot ze de politie in te schakelen.

De vrouw deed haar relaas bij de politie, waarbij ze aangaf dat ze vaker door haar man wordt mishandeld. Ze pikt dit niet meer en wil dat de man opgesloten moet worden. Hun dochtertje heeft een trauma van de mishandeling overgehouden; ze is bang om met haar vader te praten.

De politie die ter plaatse ging, hield de verdachte aan en bracht hem over naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Mannen die vrouwen mishandelen of slaan zijn de laagste lafaards.
  Ze zijn vaak mannen met een minderwaardigheidscomplex.
  Over het algemeen mensen die geweld gebruiken zijn dom.


  gemodereerd
 2. Wiep eng mars!! Mek a Pa tek wan les!! Hij is de papa niet waard en ook niet als masra!! Sakasaka Loiri!!


  gemodereerd
 3. Een gebeurtenis hft altijd een oorzaak.en de vraag waarom.
  Dat gaat ze noout vertellen.
  Geen enkel man gaat zijn liefhebbende “krobia”zomaar mishandelen.het gebeurd meestal wanneer de emmer overloopt door bedrog liegen wegsluipen vn huis mt n leugen mobielgeflirt n noem maar op.
  Dit soort dingens gebeuren meestal wanr d vrouw uitgekeken raakt raakt naar haar man en een ander jager ergens op de loer ligt om ook te willen eten vn die krobia.
  Internetmob hft d wereld dichter bijelkaar gebracht maar ook vele gezinnen/koppels uitelkaar gerukt.
  A moro takru sikie tap a grontapu na internet mob nanga djarusu.


  gemodereerd
 4. @Taurus
  In geen geval heb het recht om tot mishandeling over te gaan. Het zal je zus of dochter zijn geweest, je zou beslist anders hebben gereageerd. Of ben je soms ook eentje die er op timmert wanneer het je maar dunkt? De celgenoten over zijn hobby informeren. Hopelijk dat zij wel raad weten hoe hij moet worden aangepakt.


  gemodereerd
 5. Kan de hele straat, die hier natuurlijk ook van weet.

  Die laffe zak holstront-verklontering, niet eens in het openbaar afranselen en een rondje Paramaribo doen, achter een trekhaak!


  gemodereerd
 6. taurus , drank is meestal de oorzaak , maar jij bent toch ook non alcohol , gebeurt er toch zulke dingen dan kan het jaloezie zijn , of zij verdient meer dan jou , of tig andere oorzaken , maar het kind is al voor haar leven getekend dat de vader een mishandelaar is , en geen vertrouwen meer gaat nemen in een vader , stiefvader , ooms


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES