zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijFelion Sanvisi lanceert tweede boek: Christocht

Felion Sanvisi lanceert tweede boek: Christocht

-

Does Travel - naar Suriname

Op vrijdag 23 september 2022 heeft de officiële boeklaunch plaatsgevonden van  het tweede boek van de schrijver Felion Sanvisi. De boeklaunch van het boek genaamd Christocht vond plaats in de gemeente Bethel Upperroom. Naast geweldige zang van Donovan Moor en Spoken Word van Simone Fitz James- Oerajoekawa was het hoogtepunt van de avond de toespraak van de jonge schrijver.

Sanvisi gaf in zijn toespraak onder andere aan dat het  belangrijk is om als mens te ontdekken wat onze potentie is, omdat God aan een ieder van ons gaven en talenten heeft gegeven. “Wanneer we ontdekken wat onze potentie is zal dit vervulling brengen aan onze ziel en een einde brengen aan het stressvolle, ongedisciplineerde en chaotische leven dat bepaalde van ons leiden”.

De jonge schrijver benadrukte ook dat  indien we als mens succesvol willen zijn we moeten leren om boven de systemen van deze wereld te leven. Hoe we dit kunnen doen komt aan de orde in zijn boek.  Tijdens de toespraak kwam ook duidelijk naar voren dat afhankelijkheid naar onze Schepper, God van eminent belang is voor het behalen van echte succes in het leven.  

In het  nieuwbakken boek van Sanvisi staat centraal de bron, de identiteit, het doel, de potentie en de bestemming van de mens. Er komen in het boek vijf levensvragen aan de orde, die zullen leiden tot een positieve verandering in het leven van de lezer.

De vijf vragen, die in het boek aan de orde komen zijn:

Waarom ben ik hier? Jouw doel op aarde
Wat kan ik doen? Jouw potentie- talenten en gaven
Waar ga ik naartoe? Jouw bestemming
Wie ben ik? Jouw identiteit.

Sanvisi schreef eerder het boek Avonturiers van het leven, een roman gebaseerd op Bijbels principes. Naast schrijver is Sanvisi ook spokenword artiest en motivatiespreker. De talentvolle Sanvisi komt uit een gezin van negen kinderen en zijn passie is om anderen te helpen om hun identiteit en potentie te ontdekken en die in te zetten voor het Koninkrijk van God. Indien je een succesvol en vervullend leven wil leiden is het boek Christocht, welke gestoeld is op Bijbelse principes zeker een aanrader.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Sinds die volksophitser Misiekaba ben ik even klaar met alle gevaarlijke geloofsfanaten.


  gemodereerd
 2. LIVORNO 🤣🤣🤣 Misikaba ( volksophitser) en wat is de “BENAMING” van de Minister/ kaders freinds/familie en lobbyisten of politieke vrienden die SRANANG KONDRE niet uit de CRISIS / ARMOEDE kan halen???
  Niet alleen de huidige COALITIE de vorige van sinds 1975 tot nu toe.
  Na de 2de wereld oorlog hebben de meeste Europese landen binnen 40 jaar vooruitgang geboekt, waarom is dat niet MOGELIJK in Suriname met zoveel RIJKDOMMENen GRONDSTOFFEN met amper 600.000 inwoners.
  WIJ HOEVEN GEEN VERGROOTGLAS TE GEBRUIKEN OM DIT INKAART TE BRENGEN,
  MENTALITEIT CRISIS/ DISCIPLINE/ RASSENDISCRIMINATIE/ GEEN EENHEID YOU NAME IT ./ WIJ werken niet samen met elkaar maar met de buitenlandse malafide wijsneuzen die voor ons bepalen en de schatten voor een APPLE EN EI via de ATLANTISCHE OCEAAN VERSCHEPEN of LUCHTVAART , je maar groepje die Suriname vooruit wil helpen maar de derest zijn EGOÏSTISCHE & DENKEN ALLEEN MAAR MONEY VERDIENEN EN DE REST MAG STIKKEN of ONGEKWALIFICEERDE BELEIDSMAKERS WERVEN die niet CAPABEL ZIJN OM BEPAALDE FUNCTIES & niet OPGELEID om goed te functioneren.
  Ook te veel verschillende Politieke partijen en organisatie voor amper 600.000 inwoners.
  Dit puur verdeeldheid onder het totale bevolking.
  Sommige landen met miljoenen inwoners hebben niet zoveel politieke partijen als Suriname. 👀🦻🌐🌍🖐🖐🇸🇷🇸🇷🇸🇷 BEZINNING TIME & HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN anders wordt het Land LEEG GEPLUNDERD DAARNA ER GEEN TOEKOMST VR DE KOMENDE GENERATIE. ( YOU ALL KEEP THID IN MIND) BIJ DEZE WENS IK ALLA SRANANG SMA WANG PRODUCTIEVE WERK WEEK ⚡️🖐🇸🇷🇸🇷👍🤷‍♂️


  gemodereerd
 3. Geloof is niet slecht ik geloof ook. Soms hoor ik zelfs engelen zingen met hoge stem boven de daken heel griezelig. Ik heb ook een engel als bescherming in mij balkon ik hoop geen gevallen engel want die zijn helse . Op sociale media gelezen hoofddoeken worden in brand gestoken in strenge islam geloof moet een vrouw hoofddoek dragen, nu verzet.


  gemodereerd
 4. Heel mooi en prijzenswaardig. Ga zo door jongeman. Een kleine opmerking: waarom op de cover geen mooi Surinaams plaatje. We hebben toch ook mooi berglandschap?


  gemodereerd
 5. sandra , de coke werkt he , wat zijn engelen en strenge islam , lijkt wel een schaap met 5 poten verhaal , vrouwen die verplicht een hoofddoek moeten dragen zijn slaven van die strenge mannen met baarden en ze zijn moordlustig , iedereen die hun geloof ????? niet wil accepteren worden onthoofd ,als je wakker wordt , pas op daar in de bijlmer daar zijn ook die strenge mannen met baarden


  gemodereerd
 6. Ik leef nu al geruime tijd en het wonder heeft zich bij mij nooit geopenbaart en wat ik in dit leven heb ervaren heb is dat God niet ‘geeft’, maar vooral ‘neemt’.

  Als onze moeder ons uit haar moedersschoot perst, soms met de nodige ondraaglijke pijnen, die daarmee gepaard gaan dan danken we de ‘Lieve Heer’ voor dit leven, terwijl we onze moeders dankbaar moeten zijn, aangezien zij de pijn ervaren hebben en niet één of ander entiteit. Ik gun een ieder hun geloof, maar zie vooral veel ellende om mij heen. Hoe harder sommige mensen bidden, hoe meer ze tot de meest verachtelijke daden in staat zijn.

  Bouterse was van mening, dat God hem in de functie van president van Suriname geplaatst heeft. Dat moet dan een misdadige God zijn geweest, want als God verheven is boven alles, almachtig zou zijn en ontastbaar, dan kan het toch niet zo zijn dat een nietig gelovig schepsel, plaatsvervangend kan handelen of spreken voor hem/haar. In dat geval zou het dan toch godslastering moeten heten, aangezien het, ‘met God’s wil’ (Inshalla) en niet, ‘omdat god het wil’ zou moeten zijn.

  Adolf Hitler heeft ooit eens gezegd: “Aangezien God zich niet openbaart, dan zal ik maar voor God spelen.” En we weten allemaal wat voor uitwerking dat gehad heeft.
  Veel succes.

  Tan bun.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES