zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlachtoffer frontale aanrijding is 32-jarige Gillermo van Kallen

Slachtoffer frontale aanrijding is 32-jarige Gillermo van Kallen

-

Does Travel - naar Suriname

De man die vanmorgen tragisch het leven heeft gelaten bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg, is de 32-jarige Gillermo (Linkse) van Kallen (foto). Hij was bestuurder van de grijs gelakte Toyota Auris, die frontaal botste tegen een truck.

Van Kallen reed met bijrijder Sergio S. (33), die met ernstig letsel per ontboden ambulance naar de SEH is afgevoerd.

Uit onderzoek is gebleken dat beide partijen over de Indira Ghandiweg reden. Van Kallen reed vanuit de richting van Zanderij en ging in de richting van Lelydorp. De 50-jarige truckchauffeur N.A. reed in de tegengestelde richting.

Ter hoogte van kilometer 22 van bovengenoemde weg zou Van Kallen om tot nog toe onduidelijke reden op de rijhelft van de truck zijn terecht gekomen, met als gevolg een frontale aanrijding. Het voertuig van Van Kallen is aanzienlijk beschadigd en de truck heeft eveneens zware schade aan de voorzijde en de as.

Beide bestuurders beschikken over een geldig Surinaams rijbewijs. Het lichaam van Gillermo is afgestaan aan de diepbedroefde nabestaanden, die in 2015 ook al afscheid van de tweelingbroer van Gillermo moesten nemen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Ik snap niet waarom mensen als idioten rijden.
  Je hoeft niet als 1 ste op de plek te zijn. De wegen van Su zijn niet voor inhalen als een idioot. Nu zit een familie met verdriet en een truck bestuurder met trauma.


  gemodereerd
 2. @ >>>Debby<<<
  Eerst goed lezen en dan pas jouw mening geven, oké oké
  doe het nu, en wederom reageren!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Echt he, ik ga binnenkort na meer dan 15 jaar naar Suriname mijn grootste angst is verkeersveiligheid.

  Zolang er geen drastische maatregelen worden genomen in Suriname zal het niet veranderen..Ik zeg niet dat er elders op de wereld geen incidenten zijn,maar men streeft er na om het te voorkomen.

  Ik was niet bij ,weet niet wie hard reed,maar simpel maatregel voor zwaar vervoer meer dan 3.5 ton:60km/u op een rijbaan met één rijstrook in het hele land! Vrachtwagens ouder dan 5 jaar om de 6 maanden herkeuren aan de hand van de soort goederen dat men vervoerd.

  Ik ben zelfs ook vrachtwagenchauffeur rijdt 100000 km per jaar.
  Ik weet waar ik over praat. Waarom kan men bepaalde maatregelen niet overnemen?hier heb je de vorige regering niet voor nodig. Na liebi sma. Kom op man.

  Ik zeg ook niet de dat vrachtwagenchauffeur fout was.ik was niet daar,maar ook de automobilisten moet zich aan de regels houden.goede banden en realiseren dat je niet op winterbanden in Suriname rijdt, wat niet geschikt is voor Suriname. De wagens worden zo naar Suriname verscheept soms met winterbanden. Heb ik mij laten vertellen.

  Dus ik zeg je eerlijk. Ik ga naar Suriname omdat ik lang niet ben geweest,maar deze dingen maken mij bang.sorry


  gemodereerd
 4. Debby je hebt helemaal gelijk.!
  Ik zeg daarom ook altijd ze moeten harder rijden ..maar aangezien er een dode er is gevallen hadden ze de juiste snelheid.
  Ingeval van opm!!. Een vooras van een truck kompleet kapot door een vitz ! Dan weet je wel hoe hard je moet rijden hoor geloof mij!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES